Survivor 4: Η νέα ανάρτηση του Τριαντάφυλλου λίγο πριν προσγειωθεί Ελλάδα

"Αυτή η αγάπη σας με κράτησε ζωντανό 6 μήνες... έρχομαι με..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η νέα ανάρτηση του Τριαντάφυλλου λίγο πριν προσγειωθεί Ελλάδα

Η μεγάλη ημέρα έφτασε! Λίγες ώρες μένουν για να προσγειωθεί ο Τριαντάφυλλος στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του από το Survivor αλλά... αυτό δεν τον εμποδίζει στην επικοινωνία του με τον κόσμο.

Εδώ και λίγα 24ωρα ο τραγουδιστής έχει πάρει στα χέρια το κινητό του και δεν έχει σταματήσει να κάνει αναρτήσεις. Αφού δημοσίευσε ένα μήνυμα λατρείας για τον Σάκη Κατσούλη και την χθεσινή του νίκη στο αγώνισμα ασυλίας, θέλησε να "φωνάξει" στον κόσμο που τον στήριξε τόσο καιρό πόσο πολύ τον αγαπά!

Το post του Τριαντάφυλλου

"Αυτή η αγάπη σας με κράτησε ζωντανό 6 μήνες , χωρίς εσάς δεν θα μπορούσα να αντέξω ούτε μια εβδομάδα , πέρασα πολλά αλλά να ξέρετε πως έρχομαι δυνατός γεμάτος θετική ενέργεια , σας αγαπώ με έχετε κάνει να κλάψω παλι από τα τόσα μυνηματα σας από τα τόσα ομορφα λόγια σας !!! Έχω τόσα πολλά να σας πω , ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ"

Αυτοκινητοπομπή θα συνοδεύσει τον Ντάφυ από το αεροδρόμιο σπίτι του

Ο κακός χαμός αναμένεται να γίνει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος! Το μεσημέρι της Δευτέρας, σύμφωνα και με την ανακοίνωση που έκανε και ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, θα φτάσει στην Ελλάδα ο Τριαντάφυλλος.

Η εκπομπή Ευτυχείτε, έβγαλε στον αέρα του Open τον υπεύθυνο της official fan page του Τριαντάφυλλου, Γιώργο Γενιδάκη, ο οποίος έχει ετοιμάσει διάφορα πράγματα για να την υποδοχή του τραγουδιστή! Θυμάστε τι συνέβη τότε με τον Τζέιμς; Έχουμε να δούμε σήμερα εικόνες απείρου κάλλους...

"Την ώρα που θα φτάσει στο αεροδρόμιο ο Τριαντάφυλλος θα τον υποδειχθεί αρκετός κόσμος. Θα έχουν μάσκες. Δεν θα μπουν πολλά άτομα μέσα στο αεροδρόμιο στις αφίξεις για να μην δυσκολέψουμε την δουλειά των ανθρώπων που είναι στη συνοδεία. Ετοιμάζονται κάποια πράγματα, πανό κλπ που μέχρι το μεσημέρι θα είναι έτοιμα.

Ο κόσμος είναι ανυπόμονος. Χαίρομαι και συγκινούμαι γιατί δέχομαι μηνύματα ακόμα κι από ηλικιωμένους. Την ώρα που θα αποχωρήσει από το αεροδρόμιο θα γίνει αυτοκινητοπομπή που θα τον πάει συνοδεία με κόρνες και με τραγούδια. Έξω από το αεροδρόμιο θα περιμένουν άτομα να τους "πυροβολίσει" με τα πιστόλια του για να πέσουν κάτω.", είπε μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος του φαν κλαμπ του στο instagram.