Survivor 4: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ Ηλία - Σάκη - Μαριαλένα

Έντονο το κλίμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ Ηλία - Σάκη - Μαριαλένα

Να ξεκαθαρίσει την θέση του θέλησε ο Ηλίας Μπόγδανος απέναντι στον Σάκη και στην Μαριαλένα, μετά το συμβούλιο του νησιού στο Survivor.

Ο Ηλίας, μιας και ήταν ο νικητής της ατομικής ασυλίας, έβγαλε στον τάκο την Μαριαλένα, με τον Σάκη ωστόσο να επιμένει να βγει αυτός υποψήφιος, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Την επόμενη μέρα λοιπόν, αφού ο Ηλίας εξέφρασε την δυσαρέσκεια του στους Amigos για το συγκεκριμένο συμβάν, δηλώνοντας πως ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση, θέλησε να πιάσει το ζευγάρι και να συζητήσουν.

Έτσι λοιπόν, ο Ηλίας του εξομολογήθηκε πόσο άσχημα ένιωσε εκείνη την ώρα και πως ο Σάκης θα έπρεπε κανονικά να εκφράσει αυτή του την επιθυμία όχι μπροστά σε όλους εκείνη τη στιγμή, αλλά πολύ νωρίτερα και όταν θα ήταν οι δυο τους.

Την ίδια στιγμή, ξεκαθάρισε στην Μαριαλένα πως δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα μαζί της και πως αναγκαστικά κάποιον έπρεπε να βγάλει στον τάκο.

Το ξεκαθάρισμα μεταξύ Ηλία - Σάκη - Μαριαλένα

O Σειρηνάκης θα κάνει πρόταση συνεργασίας στον Ηλία Μπόγδανο για ερωτική ταινία

Και όμως, δεν είναι απλά μια φήμη που κυκλοφόρησε, αλλά πρόκειται για πραγματικότητα! Ο Σειρηνάκης, αποκάλυψε πως με το που βγει ο Ηλίας Μπόγδανος από το Survivor 4, θα του κάνει πρόταση να γυρίσουν ερωτική ταινία με θέμα το ριάλιτι επιβίωσης.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος, μιλώντας στην Espresso λέγοντας πως με το που γυρίσει από τον Άγιο Δομίνικο, θα επικοινωνήσει μαζί του. Αφορμή για να πάρει αυτή την απόφαση ήταν τα γυμνά πλάνα του τραγουδιστή.

Survivor 4 Σειρηνάκης Μπόγδανος ταινία

«Δεν ξέρω πώς αυτό έφτασε στα αυτιά σας, αλλά, ναι, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να προτείνω στον Ηλία Μπόγδανο να παίξει σε μια πιο αισθησιακή βερσιόν του “Survivor” για την πλατφόρμα της Sirina TV», είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας, τόνισε: «Με το που θα επιστρέψει θα τον πάρω τηλέφωνο για να τον συναντήσω και να τον πείσω να το τολμήσει! Από τα πλάνα που είδα στον Σκάι θεωρώ ότι είναι open minded και άνθρωπος που τολμά να κάνει πράγματα που για κάποιους άλλους φαίνονται ταμπού».

«Εχω στο μυαλό μου και το κόνσεπτ, ακόμη και την ερωτική του παρτενέρ, που, αν σας πω τώρα το όνομά της, θα γίνει κόλαση! Αυτά όμως θέλω να τα κουβεντιάσω μαζί του, εφόσον συναντηθούμε» αποκάλυψε ο Σειρηνάκης, χωρίς να θέλει να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες!