«Ο Τριαντάφυλλος έκανε ερωτική πράξη μόνος του στο Survivor 4»

Τον έδωσε κανονικά πρώην συμπαίκτρια του...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ο Τριαντάφυλλος έκανε ερωτική πράξη μόνος του στο Survivor 4»

Πρώην συμπαίκτρια του Τριαντάφυλλου, αποκάλυψε πως μέσα στο Survivor 4, ο τραγουδιστής είχε κάνει ερωτική πράξη μόνος του, την ώρα που άλλοι παίκτες αναφέρουν πως δυο φίλοι μέσα στο παιχνίδι συνουσιάστηκαν.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε η Ασημίνα Ιγγλέζου, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του Pop Up, σχολιάζοντας όλες τις εξελίξεις γύρο από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

«Εγώ ξέρω ότι ένας -το έχει ο ίδιος παραδεχτεί- έκανε σεξ μόνος του. Ο Τριαντάφυλλος. Τώρα, από εκεί και πέρα, από όσα ξέρω δεν έχει γίνει κάτι. Δεν νομίζω να μου διέφυγε κάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εμφανίστηκε στο πλατό του Love it ο Τριαντάφυλλος

«Αλήθεια δεν το περίμενα να έρθει ο κόσμος στο αεροδρόμιο, είχα καταλάβει ότι με τις τόσες παραμονές μου στο παιχνίδι ότι κάτι γίνεται αλλά δεν το περίμενα όχι. Σημασία έχει να είσαι ο εαυτός σου, όλη αυτή την αγάπη που πήρα από τον κόσμο θέλω να μιλήσω σε όλους και να πάω στα σπίτια όσων με στήριξαν να τους αγκαλιάσω.

Δεν φοβήθηκα ποτέ να είμαι ο εαυτός μου, δεν υπάρχει περίπτωση στο Survivor να μην υπάρχουν κάμερες παντού, εκτός της τουαλέτας μόνο εκεί μπορεί να ήμουν κάποιος άλλος εαυτός. Δεν πειράζει αν με κατηγορούν περάσαμε όλοι πάρα πολύ δύσκολο, κρύο, κακουχία είναι όλα λογικά.

Πήγα χθες στην οικογένεια του Σάκη (δείτε εδώ βίντεο) ήταν πολύ συγκινητικό ήθελε ο Σάκης να τους επισκεφθώ, κλάψαμε ήταν πολύ συγκινητικό το λέω και ανατριχιάζω. Τους είπα ότι είναι πολύ καλά ο Σάκης τους αγαπάει και τους σκέφτεται. Ο Σάκης αγαπάει υπερβολικά την Μαριαλένα εκείνη έχει συγκινηθεί. Ο Σάκης τα άφησε όλα για να μπει για εκείνη στο Survivor. Είναι πολύ χαρούμενη η Μαριαλένα που έχει στήριγμα τον Σάκη, δεν ξέρω αν βγουν έξω αν θα είναι μαζί ή αν θα τους παντρέψω. Τον Σάκη θα τον παντρέψω σίγουρα. Πριν φύγω από το παιχνίδι με πήρε τηλέφωνο ο Λιβάνης ήταν με την Μαριαλένα και μου είπε φίλε μου να μου την προσέχεις, τι να κάνω εγώ που τα παιδιά ήρθαν κοντά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.

Ενώ, προς το τέλος της συνέντευξης η παρουσιάστρια πέταξε την σπόντα της στον Τζέιμς και τον Νίκο, μετά τα περιστατικά που σημειώθηκαν στην εκπομπή της (Δείτε τι έγινε με τον Καφετζή, αλλά και με τον Μπάρτζη), με τον Ντάφυ να της ρωτάει συνεχώς τι έγινε, χωρίς ωστόσο η ίδια να λέει κάτι παραπάνω.

και πούλησε τρέλα