Τριαντάφυλλος: Η ανάρτησή του για τον Σάκη Κατσούλη μετά το χθεσινό επεισόδιο Survivor

"Πάμε λίγο! Έρχεται..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τριαντάφυλλος: Η ανάρτησή του για τον Σάκη Κατσούλη μετά το χθεσινό επεισόδιο Survivor

Τι κι αν ο Τριαντάφυλλος έχει αποχωρήσει από το Survivor εδώ και πόσο καιρό, το μυαλό του φαίνεται πως είναι ακόμα στον Άγιο Δομίνικο και στους φίλους που άφησε πίσω του.

Συγκεκριμένα, μπορεί να τρέχει συνεχώς αφού βρίσκεται στην τελική ευθεία για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα μετά το ριάλιτι αλλά καθημερινά, το βράδυ θα συντονιστεί στην συχνότητα του ΣΚΑΙ για να παρακολουθήσει τα όσα συμβαίνουν τόσα χιλιόμετρα μακριά του.

Μετά την χθεσινή - δεύτερη νίκη σερί - του Σάκη Κατσούλη στην ασυλία, ο Τριαντάφυλλος έκανε το παρακάτω instastory αποθεώνοντας τον... κολλητό του!

Το post του Τριαντάφυλλου

"Άλλη μια νίκη τεράστια από τον αδερφό μου, πάμε λίγο έμεινε η κούπα έρχεται", έγραψε ο τραγουδιστής.

Τριαντάφυλλος Survivor 4

Πονοκέφαλος με τον τελικό ριάλιτι

Το Survivor που απασχόλησε όσο τίποτα άλλο φέτος στην ελληνική τηλεόραση βρίσκεται μια ανάσα πριν το τέλος του! Ακολουθούν δυο σημαντικές αποχωρήσεις. Η μια την ερχόμενη Κυριακή 20 Ιουνίου - δείτε ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος μετά την Χαμπέρη - και η άλλη στις 27 Ιουνίου.

Kατόπιν οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες επιστρέφουν στην Ελλάδα για να συμμετάσχουν στον ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Ιουλίου, ενώ ο μεγάλος τελικός του Survivor θα πραγματοποιηθεί μια μέρα μετά, τη Δευτέρα 5/7.

 Survivor 4 τελικός

Τόσο ο ημιτελικός όσο και ο τελικός θα γίνουν επί ελληνικού εδάφους όπως άλλωστε συνέβη και όλα τα προηγούμενα χρόνια. Το παρών στο ανοικτό Γαλατσίου θα δώσουν συγγενείς, αλλά και όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν φέτος στο παιχνίδι και φυσικά ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός. Αυτό που ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί είναι αν ημιτελικός και τελικός του Survivor θα γίνουν με την παρουσία κόσμου όπως είχε συμβεί στο παρελθόν, αλλά φέτος ο κορωνοϊός καθιστά πολύ δύσκολη μια τέτοια απόφαση.