Insta Poll: Ποιος θέλετε να παραμείνει στο Survivor 4;

Μαριαλένα, Κόρομι ή Ασημακόπουλος; Μπείτε στο Instagram του Youweekly για να ψηφίσετε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Insta Poll: Ποιος θέλετε να παραμείνει στο Survivor 4;

Περίπλοκο ήταν το χθεσινό συμβούλιο του Survivor 4 μιας και οι θέσεις των υποψηφίων προς αποχώρηση έπρεπε να αλλάξουν μετά τη νίκη του Σάκη στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας του ριάλιτι επιβίωσης. Συγκεκριμένα, ο Σάκη Κατσούλης κατάφερε να αναιρέσει την υποψηφιότητά του με τη νίκη του και έτσι ο Κόρο, που τον είχε υποδείξει, έπρεπε να δείξει έναν νέο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Έτσι, πήρε την απόφαση να δώσει τη Μαριαλένα μιας και δεν είχε άλλες επιλογές πέραν του καλού του φίλου, Ηλία Μπόγδανου. Στη συνέχεια, ο Σάκης ως νικητής της ατομικής ασυλίας, έδειξε ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κόρο γιατί με τον Ηλία έχει έρθει πολύ κοντά.

Άρα οι παίκτες που βρίσκονται στον τάκο, είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Γιώργος Κόρομι και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Την Κυριακή 27/6 θα ανακοινωθεί και ο παίκτης που θα αποχωρήσει, λίγες ημέρες πριν από τον ημιτελικό.

Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor 4;

Στο Instagram του Youweekly, σας βάλαμε να ψηφίσετε ποιος παίκτης από τους παραπάνω 3 θέλετε να παραμείνει στο παιχνίδι και να συνεχίσει να μάχεται στους στίβους για να φτάσει μέχρι το τέλος.

Μπείτε λοιπόν στο Insta του You και ψηφίσετε τον αγαπημένο σας!

Insta Poll Survivor 4 αποχώρηση