Survivor 4: Το Twitter τρόλαρε όσο δεν πάει τον Ασημακόπουλο μετά το χθεσινό επεισόδιο

"Τι καρακιτσαριό είναι αυτό ρε"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Το Twitter τρόλαρε όσο δεν πάει τον Ασημακόπουλο μετά το χθεσινό επεισόδιο

Ο Ασημακόπουλος ήρθε αντιμέτωπος με τον Γιώργο Κόρομι και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και λίγο πριν τον ημιτελικό βρέθηκε εκτός Survivor και αποχώρησε συγκινώντας με την κίνηση ανθρωπιάς του να δωρίσει ποσό από την αμοιβή του στα παιδιά με καρκίνο.

Λίγο πριν να βρεθεί, ωστόσο, στο τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης του νησιού ο πρώην παίκτης του Survivor πήρε τη νίκη μαζί με τον Γιώργο Κόρομι και τους παίκτες της μπλε ομάδας από τη Ρουμανία και όλοι μαζί βρέθηκαν σε πολυτελή βίλα και άρχισαν τις βουτιές σε πισίνα με αφρούς, ενώ γεύτηκαν τις πιο απίστευτες γλυκές λιχουδιές.

Φυσικά, ο ξέφρενος χορός του Ασημακόπουλου, τα παιχνίδια στην πισίνα και το ξεφάντωμα, λίγο πριν από την αποχώρηση δεν πέρασαν ασχολίαστα από τους χρήστες του twitter που έδωσαν… ρεσιτάλ.

Τα tweets μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Ο αδερφός του Ασημακόπουλου έχασε την ζωή του από καρκίνο

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε σε προηγούμενο επεισόδιο του Survivor 4 ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά μέσα στο παιχνίδι για τον χαμό του αδερφού του.

Μέχρι τώρα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος το είχε αναφέρει μόνο μία φορά καθώς όπως είχε αποκαλύψει ο Περικλής Κονδυλάτος που ήταν και αυτός που πρώτος αποκάλυψε αυτή τη λεπτομέρεια για την προσωπική του ζωή, δεν ήθελε να τη χρησιμοποιήσει για να συγκινήσει τον κόσμο.

Αυτή τη φορά ωστόσο μίλησε γι΄αυτό το περιστατικό και στάθηκε στο γεγονός πως από τότε ξεκίνησε να δείχνει μεγάλο σεβασμό στην οικογένειά του.