Ατύχημα για την Άννα Μαρία Βέλλη λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό του Survivor 4

Τι συνέβη - Δείτε φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ατύχημα για την Άννα Μαρία Βέλλη λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό του Survivor 4

Η ημέρα που περίμενε η μισή Ελλάδα έφτασε. Απόψε το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στο Γαλάτσι ο ημιτελικός του Survivor 4. Οι παίκτες βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες σε μια υπέροχη βίλα και μάλιστα εχθές συναντήθηκαν με τους γονείς τους.

Οι προετοιμασίες είναι πολλές και στον ημιτελικό θα παρευρεθούν εκτός από τους 4 φιναλίστ και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες που πέρασαν φέτος από το ριάλιτι (δυο βέβαια θα απουσιάζουν).

Η Άννα Μαρία Βέλλη, που θα βρίσκεται σήμερα το βράδυ στο Γαλάτσι, πριν από λίγες ώρες είχε ένα ατύχημα.

Τι συνέβη στην Άννα Μαρία Βέλλη

Όπως ενημέρωσε η ίδια τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δέχθηκε επίθεση από αδέσποτη γάτα. Η γνωστή youtuber λατρεύει της γάτες - έχει και δική της στο σπίτι μάλιστα - και στην προσπάθειά της να πλησιάσει μια που βρήκε στον δρόμο για να την ταΐσει, την πάτησε!

Άννα Μαρία Βέλλη
Άννα Μαρία Βέλλη τραυματισμός

Αυτός ο παίκτης περνάει στον ημιτελικό!

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως αποτέλεσμα δεν έχουμε αφού οι τηλεφωνικές γραμμές είναι ακόμα ανοικτές! Αλλά βάση διαδικτυακών ψηφοφοριών αλλά και τη λογική φαίνεται πως ένας εκ των δύο έχει το μεγάλο προβάδισμα! Ποιος είναι αυτός;

Η Μαριαλένα! Και θα εξηγήσουμε το γιατί!

Ήδη στις διαδικτυακές ψηφοφορίες δείχνει να είναι πιο μπροστά από τον Κόρο (με διαφορά που ανατρέπεται) όμως έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα! Ποιο είναι αυτό; Πως μαζί της θα έχει τους ψηφοφόρους του Σάκη Κατσούλη αλλά και του... Τριαντάφυλλου, ο οποίος την στηρίζει φανατικά μέσα από τα social media, στέλνοντας το δικό του μήνυμα συμπαράστασης!

Επομένως πάμε για ημιτελικό Σάκη Κατσούλη, Ηλία Μπόγδανο και Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils