Survivor 4: Οι νέες δηλώσεις της μαμάς της Μαριαλένας για την βίαιη συμπεριφορά του Σάκη

«Δεν ξέρω... Αυτό άστο, δεν θέλω να αναφερθώ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Οι νέες δηλώσεις της μαμάς της Μαριαλένας για την βίαιη συμπεριφορά του Σάκη

Κόλαφος ήταν η μητέρα της Μαριαλένας στον αέρα του Πρωινού. Μπορεί να σχολίασε αρχικά το Survivor 4 "αδειάζοντας" τον Σάκη Κατσούλη, ωστόσο μετά και τις δηλώσεις της αδερφής του, θέλησε να τοποθετηθεί ξανά για τη σχέση του με την κόρη της.

Στο δεύτερο μέρος της επικοινωνίας με την εκπομπή του ΑΝΤ1, η κυρία Γεωργία τόνισε πως «εγώ γίνομαι σκύλα για τα παιδιά μου όταν τα δουλεύουν! Και πραγματικά δεν υπολογίζω το κόστος που θα έχω. Αυτό τα λέει όλα… Τα λέω απλοϊκά γιατί έτσι γουστάρω και έτσι τα λέω».

«Δεν ήταν βελούδινος ο χωρισμός για την Μαριαλένα και τον Σάκη. Επειδή τα λέω χύμα, η άλλη πλευρά λέει πως δεν ανακατεύεται στα προσωπικά του παιδιού της, εγώ όμως ανακατεύτηκα γιατί άκουσα πολλά πράγματα πριν μπει ο Σάκης στο παιχνίδι για το παιδί μου προσωπικά. Θύμωσα και είπα αυτά που βίωσα. Την αλήθεια μου» και συνέχισε. «Δεν μπορώ να πω ότι η κόρη μου είναι ακόμα ερωτευμένη. Έτσι νομίζω. Είδα έναν θαυμασμό, μια γοητεία ίσως επειδή ήταν τόσο καλός στα αγωνίσματα».

Η νέα δήλωση της μητέρας της Μαριαλένας για την βίαιη συμπεριφορά του Σάκη

Λίγο πριν κλείσουν την σύνδεση τους, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να την ρωτήσει για την ύπαρξη βίαιων συμπεριφορών όταν χώριζαν. Η κυρία Γεωργία λοιπόν, αρκέστηκε να απαντήσει: «Δεν ξέρω… Αυτό άστο, δεν θέλω να αναφερθώ».

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαριαλένας μετά τον ημιτελικό

Η 25χρονη ευχαρίστησε όλους όσους την στήριξαν, αλλά και αυτούς που δεν την ψήφισαν θετικά. Ενώ, νίκησε είπε πως θα ήθελε τον Σάκη Κατσούλη περισσότερο.

«Μπορεί να μην έφτασα μέχρι τον τελικό, αλλά έφτασα μέχρι εδώ, τον ημιτελικό. Βγήκα τρίτη. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που έφτασα μέχρι εδώ από την πρώτη μέρα. Που έζησα όλη αυτή την εμπειρία.

Θέλω να ευχαριστήσω όλο αυτόν τον κόσμο που με ψήφισε με τη θετική του ψήφο. Και αυτόν που δε με στήριξε. Τους αγαπώ όλους. Αύριο είναι η μεγάλη μέρα του τελικού. Ας το πάρει ο καλύτερος. Βέβαια θέλω να στηρίξουν όλοι τον Σάκη, γιατί τον αγαπώ πολύ. Αλλά και ο Ηλίας είναι πολύ καλό παιδί και τον έχω και αυτόν μέσα στην καρδιά μου. Τι να πω; Σας αγαπώ όλους και σας ευχαριστώ πραγματικά, μέσα από την καρδιά μου».