Το twitter έκραξε την Μαριαλένα για τις δηλώσεις της στο Love It - "Πες μου ένα ανέκδοτο χωρίς να μου πεις"

Έπεσαν να την φάνε για τα όσα είπε για Λιβάνη και Κατσούλη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το twitter έκραξε την Μαριαλένα για τις δηλώσεις της στο Love It -

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη λίγες ώρες μετά τον ημιτελικό του Survivor , εμφανίστηκε στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων μίλησε ξεκάθαρα πρώτη φορά για την σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη βάζοντας τέλος σε κάθε φήμη.

«Δεν είχα ιδέα ότι ο Σάκης θα έμπαινε στο παιχνίδι. Δεν κάναμε δήλωση συμμετοχής μαζί με τον Σάκη για το Survivor. Τσακωθήκαμε και χωρίσαμε και δε μιλάγαμε. Δεν είχαμε επικοινωνία. Μετά τον είδα στο παιχνίδι και έπαθα σοκ. Γενικά δεν είχα μιλήσει με τα καλύτερα για τον Σάκη. Είχαμε χωρίσει με τον τρόπο που είχαμε χωρίσει, δεν είχαμε μιλήσει ξανά. Μπήκε ο Σάκης με τη Χριστίνα και έπαθα εγκεφαλικά. Μετά όταν μίλησα με τον Σάκη και τη Χριστίνα… Είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν δικό σου άνθρωπο στο παιχνίδι.

Ο Σάκης στο παιχνίδι ήταν το άλλο μου μισό. Ήταν αυτό που βλέπατε. Δεν είμαστε μαζί. Toν αγαπάω, αλλά δεν ξέρω τι θα βγει στην πορεία. Ποτέ μη λες ποτέ. Δεν έχει συμβεί κάτι παραπάνω στο παιχνίδι. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Δεν ξέρω αν θα ξαναέδινα ευκαιρία. Αν πω το τέλος, είναι τέλος. Στο αγωνιστικό τον θαύμαζα, αλλά μέχρι εκεί. Έχουν μιλήσει όλοι για εμάς, εκτός από μένα. Δεν ισχύουν αυτά που λέγονται (για βία) στο χωρισμό μας με τον Σάκη. Πραγματικά γελάω. Ο Σάκης είναι πολύ ήρεμος χαρακτήρας.

Όταν μπήκα στο παιχνίδι δεν ήξερα τι θα γίνει. Μπήκα για τα αγωνίσματα. Πραγματικά νιώθω ότι ήμουν στη ζούγκλα και ήρθα σε άλλη ζούγκλα. Η μαμά μου όταν βλέπει το παιδί της να είναι στενοχωρημένο, θέλει να το προστατέψει. Έμαθα ότι η μαμά μου φόρτωσε. Είναι πάρα πολύ αθώα. Πολύ αληθινός άνθρωπος, αλλά δεν έχει μέτρο. Δεν φιλτράρει αυτά που λέει. Ό,τι σκέφτεται το λέει. Της είπα να μην ξαναμιλήσει.

Μου είπε ότι δεν καταλαβαίνω τι έχει περάσει. Φοβήθηκα. Δεν είχε το στοπ, γιατί ντρέπεται να πει όχι. Και η γιαγιά μου είναι μαμά της μαμάς μου. Η μαμά μου πάντα μου έλεγε τη γνώμη της καις συνέχεια τσακωνόμασταν» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Επίσης, επιτέλους σήμερα, Δευτέρα 5/7, μίλησε με πολύ ωραία λόγια και για τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη. ξεκαθαρίζοντας πάλι την κατάσταση, ενώ δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της. Τα μάτια της κοκκίνησαν και ζήτησαν από την παραγωγή να της φέρει χαρτομάντιλα.

«Αρχικά, έχω μάθει ότι ο Γιώργος Λιβάνης με έχει στηρίξει πάρα πολύ και δεν έχει πει ποτέ κακό λόγο για μένα. Αν ήταν άλλος στη θέση του θα μπορούσε να έχει κάνει πολύ χειρότερα, γιατί η εικόνα που έβγαινε έξω για μένα και τον Σάκη θα μπρούσε ο καθένας να την παρεξηγήσει. Δεν έχω μιλήσει μαζί του ακόμα, θέλω να κάνω μια συζήτηση μαζί του.

Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον Τριαντάφυλλο γι’ αυτό. Είχα πει σε κάποιους συμπαίκτες μου στην αρχή να του μεταφέρουν κάποια μηνύματα. Είναι λίγο περίεργο κι εγώ είμαι πάρα πολύ μπερδεμένη. Νομίζω ότι ο καθένας θα αντιδρούσε το ίδιο και χειρότερα από όπως αντέδρασε ο Γιώργος, γιατί αυτό που είχα με τον Σάκη μπορούσε να παρεξηγηθεί».

«Θέλω να μιλήσω και να του ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Δεν είμαι η κοπέλα που είμαι με κάποιον και θέλει να τον φέρει σε δύσκολη θέση -που τον έφερα σε δύσκολη θέση. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ και είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη που του έχω δημιουργήσει όλο αυτό», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και έβαλε τα κλάματα.

«Δεν έβλεπα ούτε κάμερες ούτε τίποτα, ήταν η πραγματικότητά μου. Συνέχεια σκεφτόμουν τον Γιώργο και ότι όλο αυτό θα το παρεξηγήσει. Από την άλλη σκεφτόμουν ότι με ξέρει και δεν θα το παρεξηγήσει. Όμως όλο αυτό που έβλεπε ήταν παρεξηγήσιμο, κι εγώ θα παρεξηγούμουν. Μπορεί έξω να θέλεις μια αγκαλιά, αλλά στο παιχνίδι θέλεις δέκα», εξήγησε.

Βέβαια, να τονίσουμε πως εμείς γνωρίζουμε ότι ο Γιώργος Λιβάνης έχει προχωρήσει την ζωή του αλλά... ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται!

Ο χαμός που προκλήθηκε με τις δηλώσεις της Μαριαλένας στο Love It - Μερικά από τα tweets

Ο κακός χαμός έγινε στο twitter, με τις παραπάνω δηλώσεις που έκανε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τον Σάκη Κατσούλη, αλλά και τον Γιώργο Λιβάνη. Οι χρήστες δεν σταματούσαν να την κατηγορούν για θέατρο και πως αργά θυμήθηκα να μιλήσει για το τραγουδιστή, αφού μέσα στο παιχνίδι έλεγε στον Σάκη πως θα τον ερωτευτεί.

Τo twitter έκραξε την Μαριαλένα για τις δηλώσεις της στο Love It

Τo twitter έκραξε την Μαριαλένα

Μαριαλένα Λιβάνης σχέση κράξιμο

twitter Μαριαλένα Love It

Σχόλια twitter για Μαριαλένα

Love It κράξιμο για Μαριαλένα