Survivor 4: Σκίστηκε το φόρεμα της Μαριαλένας και φαινόταν το εσώρουχό της - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Τι έβλεπε το κοινό στο Γαλάτσι που δεν το είδαμε εμείς σαν τηλεθεατές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Σκίστηκε το φόρεμα της Μαριαλένας και φαινόταν το εσώρουχό της - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Από τον λαμπερό τελικό του Survivor 4 εννοείται πως δεν έλειψαν τα... ευτράπελα και τα ατυχήματα. Πρωταγωνίστρια σε ένα από αυτά ήταν και η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η Μαριαλένα κατά την διάρκεια του τελικού κλήθηκε να κατέβει από τις κερκίδες όπου καθόταν με τους υπόλοιπους πρώην παίκτες και να σταθεί στο stage στο πλευρό του Σάκη Κατσούλη. Μπορεί εμείς, οι τηλεθεατές που παρακολουθούσαμε την ροή του παιχνιδιού από το σπίτι να μην είδαμε τίποτα, αλλά το κοινό που βρέθηκε εκεί αντιμετώπισε μια τεράστια έκπληξη.

Η πρώην παίκτρια στην αρχή του show εμφανίστηκε με ένα ροζ μίνι φόρεμα το οποίο όμως πριν το τέλος άλλαξε γιατί όπως θα δείτε και στα παρακάτω στιγμιότυπα, το φερμουάρ του φορέματος σκίστηκε και η Μαριαλένα κυκλοφορούσε στο Άλσος με μια τεράστια τρύπα και το σουτιέν... φάτσα φόρα!

Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες στον τελικό του Survivor

Μαριαλένας Ρουμελιώτη τελικός Survivor

Εν τέλη η Μαριαλένα άλλαξε και φόρεσε το παρακάτω σετάκι που... αν θέλετε την ταπεινή μας γνώμη της πάει πολύ περισσότερο από την προηγούμενη επιλογή.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη survivor 4

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαριαλένας μετά την νίκη του Σάκη

«Πήγε στην οικογένεια το έπαθλο. Έκλεισε η φωνή μου από τα συνθήματα για τον Σάκη. Είμαι πολύ συγκινημένη. Ο ένας στήριξε τον άλλον και πραγματικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που το πήρε ο Σάκης. Ποια πρόταση γάμου; Εγώ είμαι single, δεν είμαι σε σχέση. Αυτό που βλέπατε με τον Σάκη στην τηλεόραση, αυτό ήταν. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.

Εγώ σίγουρα πρέπει να κάνω μια συζήτηση με τον Γιώργο Λιβάνη. Αυτό. Από εκεί και πέρα τι να σας πω; Εγώ γενικά είμαι ένας άνθρωπος πολύ αυθόρμητος, που ότι νιώθω το λέω. Αυτή είμαι και δε θα αλλάξω για κανέναν. Ήθελα να είμαι στη δυάδα του τελικού. Να ήμουν εγώ και ο Σάκης. Όχι ότι ο Ηλίας δεν το άξιζε.

Η μαμά μου μπορεί να έχει παρεξηγηθεί από τον κόσμο. Ό,τι σκέφτεται το λέει, αλλά εγώ την αγαπώ. Δε μίλησα με τους γονείς του Σάκη, αλλά εννοείται πως θα μιλήσω με τους ανθρώπους. Να χαίρονται τον γιο τους» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.