Μεγαλείο ψυχής ο Γιώργος Ασημακόπουλος - Η συγκινητική ενέργειά του μετά το Make a Wish

Εκμεταλλεύτηκε την δημοφιλία του από το Survivor στο έπακρο για το κοινό καλό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μεγαλείο ψυχής ο Γιώργος Ασημακόπουλος - Η συγκινητική ενέργειά του μετά το Make a Wish

Συνεχίζει το φιλανθρωπικό του έργο ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Μετά την συμμετοχή του στο Survivor 4, ο επιχειρηματίας έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο την δημοφιλία του για να βοηθήσει τον κόσμο που έχει ανάγκη και κυρίως τα μικρά παιδιά που πάσχουν από καρκίνο, μιας και ο αδερφός του έχασε την ζωή του από αυτό.

Mε την άφιξή του στην Ελλάδα φρόντισε να κάνει τα λεγόμενά του πράξη. Πρώτα με τη δωρεά του στο Make a Wish, όπου ανέλαβε να εκπληρώσει τις ευχές δύο παιδιών για ανακατασκευή των δωματίων τους και στη συνέχεια με την επίσκεψή του στην Ογκολογική Μονάδα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, όπου πέρα από τη δωρεά του πήρε και την απόφασή να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών, αλλά και το ταξίδι του με την οικογένειά του στην πατρίδα του την Πάτρα όπου έκανε δωρεά στο ίδρυμα Φλόγα.

Η αγάπη του Γιώργου Ασημακόπουλου για τα παιδιά

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει αρχικά στον Βόλο και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να κάνει τις δωρεές του στην "Φλόγα" Βόλου και στο ίδρυμα "Στοργή", ενώ όπως μάθαμε ήρθε σε επαφή και με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον πρώτο νικητή του Survivor τον οποίο και θαυμάζει απεριόριστα προκειμένου να κάνει μια ανάλογη δωρέα και στο σωματείο Φύλακας Άγγελος που ξεκίνησε ο Ντάνος και προσφέρει σημαντικό έργο σε παιδιά που έχουν υπάρξει θύματα κακοποίησης.

Πέραν όλων αυτών, επικοινώνησε εκ νέου με τον Διοικητή της Ογκολογικής Μονάδας Μαριάννα Βαρδινογιάννη, κ. Παπασάββα και ζήτησε να αναλάβει ο ίδιος 6 φορές τον χρόνο να φέρνει στην μονάδα ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργούς, μάγους και γνωστούς καλλιτέχνες για να διασκεδάζουν τα παιδιά σε μια κίνηση που συμβολικά θα ονομάσει Αλέξανδρος Angel, στη μνήμη του αδερφού του.

Ποιος είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Γιώργος Ασημακόπουλος Survivor φιλανθρωπική ενέργεια

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι 29 ετών και γεννήθηκε στην Πάτρα ενώ τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αθήνα. Αγαπά τη μόδα και διαθέτει τα δικά του καταστήματα με ρούχα στη Γλυφάδα, την Κηφισιά και την Κέρκυρα.

Αν και είχε περάσει στη σχολή Μηχανολόγων – Μηχανικών τα παράτησε για να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του που είχαν και εκείνοι μαγαζιά. Μάλιστα έχει τη δική του σειρά γυναικείων ρούχων. Παράλληλα, ασχολείται με το μόντελινγκ, έχει περπατήσει σε πασαρέλες και έχει κάνει και αρκετές φωτογραφήσεις για ρούχα και μαγιό.