Survivor 5: Μετά τον Τριαντάφυλλο αυτόν τον τραγουδιστή θέλει ο Ατζούν - BOOM!

Σαν τον Ντάφυ δεν είναι αλλά...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Μετά τον Τριαντάφυλλο αυτόν τον τραγουδιστή θέλει ο Ατζούν - BOOM!

Μπορεί το Survivor 4 που φέτος μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού - για ποικίλους λόγους - να έφτασε στο τέλος του αλλά ο Γιώργος Λιανός φρόντισε να δώσει από νωρίς πάσα για το Survivor 5 που θα έρθει του χρόνου, λογικά από το δεύτερο μισό και μετά.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο Τούρκος παραγωγός, είναι ένα από τα πιο έξυπνα επιχειρηματικά μυαλά του κόσμου, γι' αυτό άλλωστε σημειώνουν και τόσο μεγάλη επιτυχία τα project του. Κάθε του βήμα - είτε δικό του είτε των συνεργατών του - γίνεται πολύ προσεκτικά με στόχο μόνο την επιτυχία.

Οι συμμετέχοντες του Survivor 4 από ότι καταλάβατε μόνο τυχαία δεν επιλέχθηκαν. Υπάρχουν από πίσω ψυχολόγοι, ειδικοί που μελετούν τα πάντα ώστε να υπάρχει μια συνάρτηση διαφόρων προσωπικοτήτων που θα αποσπάσει την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού και θα αποφέρει μόνο... έσοδα στον Ατζούν!

Από τώρα, λοιπόν, η ομάδα του Τούρκου παραγωγού έχει ξεκινήσει τα meetings και τις συναντήσεις ώστε να δημιουργηθεί η λίστα με τους επόμενους Survivors.

Όπως σας αποκαλύψαμε ήδη από εχθές, εδώ στο Youweekly.gr, πρώτο όνομα στη λίστα αυτή είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος που πέρυσι στέφθηκε ως ο πρώτος Bachelor της Ελλάδας. Σήμερα, λοιπόν, θα σας αποκαλύψουμε το δεύτερο όνομα που βρίσκεται στα χαρτιά της παραγωγής.

Ποιος είναι ο τραγουδιστής που θέλουν για το Survivor 5

Έχει πέσει στο τραπέζι αλλά δεν έχει γίνει ακόμα καμία επίσημη πρόταση! Ο Ατζούν Ιλιτζαλί τον ήθελε και τα προηγούμενα χρόνια αλλά κάθε προσέγγιση ήταν ανέλπιστη! Γνωρίζουμε, βέβαια, πως όταν βάλει κάτι στο μυαλό του ο επιχειρηματίας θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει...

Θα είναι σίγουρα από τους καλοπληρωμένους έτσι και πει το πολυπόθητο ναι. Γνωρίζει πως ο Ατζούν τον θέλει τρελά οπότε θα "πουλήσει" καλά τον εαυτό του.

Δεν θα σας κρατήσω άλλο σε αγωνία! Ο λόγος για τον Κώστα Μαρτάκη!

Κώστας Μαρτάκης Survivor 5

Ποιος είναι ο Κώστας Μαρτάκης

Γεννήθηκε στον Κορυδαλλό Αττικής και μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο. Έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό το 2006 με την συμμετοχή του στο μουσικό reality Dream Show. Το καλοκαίρι του 2006 κυκλοφόρησε το πρώτο δείγμα δισκογραφικής του δουλειάς του με τίτλο Πάντα Μαζί από την Sony Music Entertainment. Τον Ιούνιο του 2007 κυκλοφόρησε η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο Ανατροπή. Τον επόμενο χρόνο κυκλοφόρησε το Φίλα με προάγγελος του δίσκου Πιο κοντά.

Το 2014 ο δίσκος Αν κάπου κάποτε έγινε πλατινένιος. Την επόμενη χρονιά συνεργάστηκε με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Παντελή Παντελίδη. Το 2016 κυκλοφόρησε ο δίσκος Σύνορα που έγινε χρυσός και πλατινένιος.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils