Αγνώριστος ο Γιώργος Ασημακόπουλος 2 μήνες μετά το Survivor 4 - Η εικόνα του σήμερα

Απίστευτες οι φωτογραφίες του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγνώριστος ο Γιώργος Ασημακόπουλος 2 μήνες μετά το Survivor 4 - Η εικόνα του σήμερα

Δεν έκανε μόνο ο Γιώργος Λιανός αλλαγές μετά το Survivor 4, αλλά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο παίκτης που αρχικά γνωρίσαμε μέσα από την ομάδα των Μαχητών και αποθεώθηκε από το Twitter λόγω των επικών ατακών του προς συμπαίκτες και αντιπάλους, έχει αλλάξει αρκετά μετά το φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης.

Μπορεί όλοι οι παίκτες και ειδικά οι άντρες να έμοιαζαν σαν ναυαγοί, αφού τα μαλλιά τους και τα μούσια τους είχαν μακρύνει πολύ, ωστόσο, μετά το τέλος του παιχνιδιού, μόνο ο Γιώργος Κόρομι άφησε το look του Survivor.

Από την άλλη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, κουρεύτηκε, ξυρίστηκε, ξεφούσκωσε και πλέον μοιάζει σαν άλλος άνθρωπος. Μάλιστα, οι κοιλιακοί τους λόγω της γυμναστικής που ξεκίνησε και πάλι και της σωστής διατροφής έκαναν ξανά την εμφάνιση τους.

Η εικόνα του Γιώργου Ασημακόπουλου μετά το Survivor 4

Έβγαλε το πρώτο του τραγούδι ο Γιώργος Ασημακόπουλος - Αυτό είναι

Μετά από το Survivor ο Γιώργος Ασημακόπουλος φαίνεται πως έχει βάλει στόχο να κάνει καριέρα στο τραγούδι καθώς ο ίδιος λάνσαρε το νέο του τραγούδι.

Στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τον είχαμε συνηθίσει να μας χαρίζει διάφορες ατάκες, γι αυτόν τον λόγο βρήκε την δικαιολογία να ονομάσει το τραγούδι «Congo Bongo».

Μάλιστα στο βιντεο κλιπ δεν είναι μόνος καθώς εμφανίζεται και η αγαπημένη του φίλη Καρολίνα Καλύβα η οποία μπορεί να μην τραγούδησε αλλά τουλάχιστον χόρεψε.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό ο Γιώργος Ασημακόπουλος ανέβασε το βίντεο κλιπ και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

"Coco Bongo
Στο όμορφο ταξίδι του survivor το έλεγα αμέτρητες φορές...
Coco Bongo !!!
Σκέφτηκα λοιπόν να το κάνω ένα χαρούμενο, καλοκαιρινό τραγούδι.
Έτσι απλά...
Ευχαριστώ την Καρολίνα, που πήρε μέρος στην τρελά μου ...
Διασκεδάστεεεε
στους ρυθμούς του Coco Bongo !!!
Στίχοι - μουσική Oge
Video clip - Βαγγέλης Τσαουσόπουλος".