Νέα αρχή για τον Γιώργο Λιανό και την Κωνσταντίνα Καραλέξη λίγους μήνες μετά το Survivor 4

H ανακοίνωση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέα αρχή για τον Γιώργο Λιανό και την Κωνσταντίνα Καραλέξη λίγους μήνες μετά το Survivor 4

Στιγμές ευτυχίας βιώνει ο Γιώργος Λιανός και η σύντροφος του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γλυκύτατο κοριτσάκι, με τον παρουσιαστή να έχει γίνει για 4η φορά μπαμπάς. Από τον πρώτο του γάμο με την Ανθή Ανδροτσάκη, έχει 3 ακόμη παιδιά.

Μπορεί να έλειπε σχεδόν 7 μήνες από τους δικούς του ανθρώπους, ωστόσο πλέον αναπληρώνει όλο τον χαμένο χρόνο, ειδικά με την 6 μηνών κορούλα του.

Η νέα αρχή του Γιώργου Λιανού και της Κωνσταντίνας Καραλέξη μετά το Survivor 4

Ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη, μετά την γέννηση της κορούλας τους, πήραν την μεγάλη απόφαση να μετακομίσουν και να πάνε σε ένα πιο άνετο σπίτι. Λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, ο παρουσιαστής ξεκινάει μια νέα ζωή.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, αναρτώντας φωτογραφία την ώρα της μετακόμισης.

Γιώργος Λιανςός  Κωνσταντίνα Καραλέξη μετακόμιση

Η νέα αρχή στα επαγγελματικά του Γιώργου Λιανού

Οι συζητήσεις για τα πρόσωπα που θα βρεθούν μπροστά από τις κάμερες τη νέα τηλεοπτική σεζόν είναι πυρετώδεις. Όσον αφορά το The Voice που για ακόμη μια φορά θα επιστρέψει στον ΣΚΑΙ, θα δει αρκετές αλλαγές κυρίως στα πρόσωπα και όχι τόσο στο σκηνικό. Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχουν βγει ανακοινώσεις, αφού τα χέρια δεν έχουν δοθεί, περιμένοντας τις οριστικές υπογραφές, ωστόσο, στο Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας μεταφέρω όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Όπως ήδη έχει ακουστεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός φαίνεται πως θα είναι ένα από τα πρόσωπα που θα έχει τη δική του καρέκλα στην κριτική επιτροπή κάτι που έχει προκαλέσει πανζουρλισμό στο γυναικείο πληθυσμό. Μάλιστα, αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που θα έχει δικό του ρόλο σε κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Ο τραγουδιστής θα πάρει τη θέση της Ελεονώρας Ζουγανέλη που αποχωρεί από το show.

Όσον αφορά τον παρουσιαστή το όνομα σύμφωνα με πληροφορίες μου είναι ένα και σίγουρο μάλιστα, αφού είναι ο αγαπημένος του Ατζούν Ιλιτζαλί μετά τον Σάκη Τανιμανίδη. Ο λόγος για τον Γιώργο Λιανό. Ο παρουσιαστής άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στον 4ο κύκλο του ράλιτι επιβίωσης και αποθεώθηκε από πολλούς στο Twitter.

Από το Survivor πάει στο The Voice o Γιώργος Λιανός

Για το λόγο αυτό λοιπόν, ο τούρκος παραγωγός αποφάσισε να τον βάλει για ακόμη μια φορά στο τιμόνι της παρουσίασης, καθώς πιστεύει πως με την επιτυχία που είδε τα νούμερα τηλεθέασης του Voice θα ανέβουν. Βέβαια, ακόμη ένας λόγος είναι πως ο Ατζούν εμπιστεύεται άτομα με τα οποία συνεργάζεται και δύσκολα ρισκάρει σε νέα ονόματα για τους κεντρικούς ρόλους.

Από την άλλη, για την κριτική επιτροπή δεν έχω σίγουρες πληροφορίες και για να μην σας μεταφέρω λάθος ειδήσεις, θα επιστρέψω σύντομα με νέο αποκλειστικό! To μόνο σίγουρο είναι πως και ο Πάνος Μουζουράκης είναι παρελθόν από το The Voice.