Σε πασίγνωστο μουσικό show ο Πάνος Μουζουράκης - Παρελθόν πια το Voice

Αυτό φαίνεται πως είναι το νέο του τηλεοπτικό βήμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε πασίγνωστο μουσικό show ο Πάνος Μουζουράκης - Παρελθόν πια το Voice

Εκτός Voice πρόκειται να μείνει όπως όλα δείχνουν ο Πάνος Μουζουράκης, από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ωστόσο, ο ίδιος ετοιμάζεται να συμμετάσχει σε ένα άλλο γνωστό μουσικό σόου.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της Real life, ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός φαίνεται πως διεκδικείται έντονα τον τελευταίο καιρό από τους ιθύνοντες του STAR. Και αυτό γιατί επιθυμούν να τον κλείσουν για το «Dancing with the stars» που επιστρέφει δυναμικά με την Βίκυ Καγιά.

Ωστόσο, το κανάλι δεν τον ζητά για την κριτική επιτροπή αλλά για διαγωνιζόμενο, καθώς οι κριτές θα είναι αποκλειστικά experts του είδους και όχι γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

 Πάνος Μουζουράκη στο dwts

«Στα 14 μου ένας μπάρμπας με έβαλε στο αμάξι και με πήγε στο δάσος»

Ο Πάνος Μουζουράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, όπου ήταν άκρως αποκαλυπτικός. Ενώ, εξομολογήθηκε πως στα 14 του είχε μια κακή εμπειρία, την οποία μέχρι τα 23 δεν είχε εξομολογηθεί πουθενά.

Ο τραγουδιστής σε ερώτηση για τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας απάντησε με στίχους από τα τραγούδια του.

«Φοβάμαι πάρα πολύ να σηκώσω το δάχτυλό μου και να αρχίσω να δείχνω. Όταν σηκώσεις ένα δάχτυλο, τα άλλα τρία δείχνουν εσένα. Έχω περάσει κι εγώ από παρόμοια φάση. Είναι πολύς ο κόσμος που έχει ζήσει κάτι τέτοιο, όχι μόνο στον χώρο του θεάματος.

Μιλάμε για τον θείο, μιλάμε για τον οικογενειακό φίλο, για τον μπάρμπα στο καφενείο που με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος. Με στιγμάτισε αυτή η εμπειρία στα 14 και μέχρι τα 23 δεν την είχα πει ούτε στη μάνα μου. Να βγούμε να μιλήσουμε και να σταματήσει αυτή η κακιά συνήθεια. Δεν μπορούμε να κάνουμε ότι συμβαίνει μόνο στον χώρο του θεάτρου», αποκάλυψε.

Να σημειώσουμε πως ο Πάνος Μουζουράκης είχε βρεθεί καλεσμένος στο γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη και είχε κάνει το απίστευτο...