Survivor 5: «Δεν σου ξαναμιλάω ρε τέλος» - Έντονος τσακωμός στο αγώνισμα μεταξύ Ευρυδίκης και Μυριέλλας

Άναψαν τα αίματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Δεν σου ξαναμιλάω ρε τέλος» - Έντονος τσακωμός στο αγώνισμα μεταξύ Ευρυδίκης και Μυριέλλας

Στο στόχαστρο των Διασήμων έχει βρεθεί η Μυριέλλα, όπως είδαμε στο αποψινό (29/12) επεισόδιο του Survivor 5, με την ίδια να κατηγορείται πως προσπαθεί να τα πηγαίνει καλά με την αντίπαλη ομάδα.

Οι εντάσεις ωστόσο φαίνεται πως συνεχίστηκαν και στο αγώνισμα επάθλου, με την Ευρυδίκη να εκνευρίζεται αρκετά με την συμπαίκτριά της.

Συγκεκριμένα, η Μυριέλλα την ρώτησε αν αισθάνεται καλά κι αν θέλει να παίξει, ωστόσο εκείνη εκνευρίστηκε αρκετά, υποστηρίζοντας πως την ρώτησε καθαρά και μόνο επειδή ήταν οι κάμερες μπροστά. Η Μυριέλλα το διέψευσε παρόλα αυτά δεν φαίνεται να έπεισε και ιδιαίτερα την Ευρυδίκη.

Ο τσακωμός Μυριέλλας - Ευρυδίκης στο Survivor 5

Απίστευτη αποθέωση για την Μυριέλλα - «Θα γίνει η νέα Ειρήνη Παπαδοπούλου»

Στο στόχαστρο των συμπαικτών της βρέθηκε στο αποψινό (29/12) επεισόδιο του Survivor 5 η Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία φαίνεται πως προσπαθεί να κρατήσει καλές σχέσεις με την αντίπαλη ομάδα.

Η στάση της αυτή όμως έχει ενοχλήσει αρκετά μερικούς συμπαίκτες της, κυρίως την Αθηνά και τον Βαλάντη, ωστόσο η ηθοποιός υποστήριξε ότι απλά σαν άνθρωπος θέλει να τα πηγαίνει καλά με όλους.

Παρόλα αυτά, ο Βαλάντης αποκάλυψε πως υπάρχει ένα φλερτ μεταξύ εκείνης και του Γιώργου Κατσαούνη, με τον τραγουδιστή να τονίζει πως η Μυριέλλα έχει κολακευτεί από την προσέγγιση του και πως αυτό δεν θα έπρεπε να συμβεί, μιας και συνεχώς τσακώνεται μαζί τους.

Εκείνη ωστόσο αποκάλυψε στον τραγουδιστή πως έχει σύντροφο πίσω στην Ελλάδα για αυτό και δεν έχει κανέναν λόγο να ανησυχεί.

Την ώρα λοιπόν που οι Διάσημοι την έλεγαν στην Μυριέλλα, το Twitter την αποθέωσε κανονικότατα, με τους περισσότερους να κάνουν λόγο για μια νέα Ειρήνη Παπαδοπούλου!