Survivor highlights 29/12: Μείον ένας στον Άγιο Δομίνικο - Μετά τους καυγάδες αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Το έλα να δεις τόσο στην παραλία των Διάσημων όσο και σε αυτή των Μαχητών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor highlights 29/12: Μείον ένας στον Άγιο Δομίνικο - Μετά τους καυγάδες αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Η πρώτη εβδομάδα που βρίσκεται το Survivor 5 στον αέρα ολοκληρώθηκε με το χθεσινό 29/12 επεισόδιο στο οποίο πέρα από το ότι έγινε ο κακός χαμός μεταξύ των ομάδων, πραγματοποιήθηκε η πρώτη αποχώρηση!

Το youweekly.gr έχει συγκεντρώσει παρακάτω όλα τα highlights της βραδιάς για όσους δεν το παρακολούθησαν!

Δεν έχει καταλάβει γρι ο άνθρωπος" - "Σφάχτηκαν" οι Μαχητές με τον Σπύρο

Η ένταση του (28/12) συμβούλιου του νησιού στο Survivor 5 συνεχίστηκε όπως φαίνεται και στη παραλία των Μαχητών, με τους περισσότερους παίκτες να "στήνουν" ξανά τον Σπύρο στο τοίχο.

Όλος ο χαμός ξεκίνησε από την στιγμή που ο Σπύρος πρότεινε να ψηφίσουν όλοι εκείνον για υποψήφιο, μια απόφαση που ενόχλησε αρκετά τους συμπαίκτες του.

Με αφορμή λοιπόν τα όλα όσα είπε στο συμβούλιο, πολλοί από τους Μαχητές ξέσπασαν εναντίον του, με τις κοπέλες της ομάδας να τονίζουν πως δεν καταλαβαίνει τίποτα και πως συνεχίζει να λέει τα δικά του, παρά τον όλο ντόρο.

Ο Σπύρος, μάλιστα, ανέφερε πως θέλει να είναι εκείνος που θα αποχωρήσει απόψε από το παιχνίδι.

Ενοχλημένη η Μυριέλλα - Την "σταύρωσαν" για το φλερτ με τον Κατσαούνη

Στο στόχαστρο των συμπαικτών της βρέθηκε στο χθεσινό (29/12) επεισόδιο η Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία φαίνεται πως προσπαθεί να κρατήσει καλές σχέσεις με την αντίπαλη ομάδα.

Η στάση της αυτή όμως έχει ενοχλήσει αρκετά μερικούς συμπαίκτες της, κυρίως την Αθηνά και τον Βαλάντη, ωστόσο η ηθοποιός υποστήριξε ότι απλά σαν άνθρωπος θέλει να τα πηγαίνει καλά με όλους.

Παρόλα αυτά, ο Βαλάντης αποκάλυψε πως υπάρχει ένα φλερτ μεταξύ εκείνης και του Γιώργου Κατσαούνη, με τον τραγουδιστή να τονίζει πως η Μυριέλλα έχει κολακευτεί από την προσέγγιση του και πως αυτό δεν θα έπρεπε να συμβεί, μιας και συνεχώς τσακώνεται μαζί τους.

Εκείνη ωστόσο αποκάλυψε στον τραγουδιστή πως έχει σύντροφο πίσω στην Ελλάδα για αυτό και δεν έχει κανέναν λόγο να ανησυχεί.

«Δεν σου ξαναμιλάω ρε τέλος» - Έντονος τσακωμός στο αγώνισμα μεταξύ Ευρυδίκης και Μυριέλλας

Οι εντάσεις ωστόσο φαίνεται πως συνεχίστηκαν και στο αγώνισμα επάθλου, με την Ευρυδίκη να εκνευρίζεται αρκετά με την συμπαίκτριά της.

Συγκεκριμένα, η Μυριέλλα την ρώτησε αν αισθάνεται καλά κι αν θέλει να παίξει, ωστόσο εκείνη εκνευρίστηκε αρκετά, υποστηρίζοντας πως την ρώτησε καθαρά και μόνο επειδή ήταν οι κάμερες μπροστά. Η Μυριέλλα το διέψευσε παρόλα αυτά δεν φαίνεται να έπεισε και ιδιαίτερα την Ευρυδίκη.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επάθλου

Για το αγώνισμα επάθλου έπαιξαν στο χθεσινό (29/12) επεισόδιο του Survivor 5 Μαχητές και Διάσημοι, με τον Γιώργο Λιανό να τους ανακοινώνει πως οι νικητές θα έχουν στην διάθεσή τους αλεύρι και λάδι, συν φωτιά για τους Μαχητές που την είχαν χάσει στην πρεμιέρα.

Και οι δύο ομάδες μπήκαν πιο αποφασισμένοι από ποτέ μιας και η πείνα τους έχει ήδη χτυπήσει κόκκινο.

Από την αρχή οι Μαχητές είχαν πάρει ένα σπουδαίο προβάδισμα και τελικά ήταν αυτοί που νίκησαν με σκορ 10-4, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly!

"Σκοτωμός" μεταξύ Βαλάντη και Ρουβά - "Μιλάς πάρα πολύ και για τα πάντα"

Δίχως τέλος φαίνεται να είναι στο χθεσινό (29/12) επεισόδιο του Survivor 5 οι εντάσεις και οι τσακωμοί μεταξύ της ομάδας των Διάσημων, τόσο κατά την διάρκεια του αγώνα όσο και κατά την επιστροφή τους στην παραλία.

Συγκεκριμένα, η ομάδα που κέρδισε τον αγώνα επάθλου ήταν οι Μαχητές, οι οποίοι νίκησαν λάδι, αλεύρι και φωτιά, κάτι που είχαν τρομερά ανάγκη, μιας και 5 μέρες έτρωγαν μόνο καρύδα.

Όταν λοιπόν οι Διάσημοι επέστρεψαν στην καλύβα τους, οι περισσότεροι ανέφεραν πως χαίρονται που οι αντίπαλοι πλέον θα έχουν να φάνε. Στην δήλωση αυτή ωστόσο βρέθηκε αντίθετος ο Βαλάντης, τονίζοντας πως είναι σε ένα παιχνίδι και πως δεν πρέπει να σκέφτονται έτσι.

Από αυτούς, μάλιστα, που ξέσπασαν έντονα με την στάση του τραγουδιστή ήταν ο Απόστολος Ρουβάς, με αποτέλεσμα να καυγαδίσουν αρκετά.

Βαλάντης: «Δεν θέλω να είμαι άλλο πια με τους Διάσημους! Οι Μαχητές είναι πιο γνήσια παιδιά»

Ο κακός χαμός σημειώθηκε στο χθεσινό (29/12) επεισόδιο του Survivor 5 μεταξύ των Διάσημων και κυρίως μεταξύ του Απόστολου Ρουβά και του Βαλάντη.

Όταν οι Διάσημοι επέστρεψαν στην καλύβα τους, οι περισσότεροι ανέφεραν πως χαίρονται που οι αντίπαλοι πλέον θα έχουν να φάνε, μιας και ήταν αυτοί που νίκησαν το λάδι και το αλέυρι. Στην δήλωση αυτή ωστόσο βρέθηκε αντίθετος ο Βαλάντης, τονίζοντας πως είναι σε ένα παιχνίδι και πως δεν πρέπει να σκέφτονται έτσι, με σχεδόν όλους τους αντιπάλους του να διαφωνούν πλήρως μαζί του.

Τελικά, ο τραγουδιστής, φανερά απογοητευμένος με την στάση τους, αποκάλυψε πως δεν θα ήθελε να ανήκει πια στην ομάδα των Διάσημων και πως οι Μαχητές του φαίνονται γνήσια παιδιά.

«Δεν το ανέχομαι αυτό το πράγμα! Εμένα δεν θα με βγάζει κανένας τρελό!» - Πυρ και μανιά ο Βαλάντης

Καθόλου καλά δεν φαίνονται να ήταν τα νεύρα του Βαλάντη στο χθεσινό (29/12) επεισόδιο, μιας και από την στιγμή που έχασαν το αγώνισμα επάθλου έχει τσακωθεί αρκετές φορές με τους συμπαίκτες του!

Αρχικά, ο τραγουδιστής εκνευρίστηκε μαζί τους όταν τους άκουσε να λένε πως χαίρονται που νίκησε η αντίπαλη ομάδα και πως επιτέλους θα έχει να φάει. Λίγο αργότερα, εκείνος, φανερά απογοητευμένος με την στάση των συμπαικτών του δήλωσε ανοιχτά πως δεν θέλει να βρίσκεται άλλο στους Διάσημους και πως θέλει να πάει στην ομάδα των Μαχητών.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν όμως το ξέσπασμά του, όταν εκείνος επέμενε πως τις 2 φορές που έχουν νικήσει σε αγώνες, δεν είχαν φάει πριν, ωστόσο εκείνοι συνεχώς τον αμφισβητούσαν. Τελικά αποδείχθηκε όμως ότι δίκιο είχε ο Βαλάντης, με αποτέλεσμα να έχει βγει εκτός ορίων και να αναφέρει πως προσπαθούν να τον βγάλουν τρελό!

Παρασκευή: «Ο Σπύρος θέλει να φύγει ηρωικά, κάνοντας και λίγο show»

Θέμα σχολιασμού είναι από το προχθεσινό (28/12) επεισόδιο του Survivor 5 ο Σπύρος, μετά την πρωτοβουλία του να ενθαρρύνει όλους τους παίκτες να ψηφίσουν εκείνον για αποχώρηση, μιας και πιστεύει πως το κοινό θα τον στηρίξει.

Έκτοτε, οι Μαχητές βρέθηκαν απέναντι του, υποστηρίζοντας πως όλο αυτό είναι θέατρο και πως δεν έχουν ανάγκη κανέναν να τους "προστατεύσει".

Στο χθεσινό (29/12) λοιπόν συμβούλιο, η Παρασκευή ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Σπύρος θέλει έτσι κι αλλιώς να αποχωρήσει, απλά προσπαθεί να το κάνει ηρωικά, κάνοντας φυσικά ταυτόχρονα και λίγο show.

Στις δηλώσεις αυτές συμφώνησαν οι περισσότεροι από την ομάδα των Μαχητών.

Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε

Βαλάντης, Ελισάβετ και Σπύρος ήταν οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor 5, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στο τέλος του χθεσινού (29/12) επεισοδίου τον παίκτη που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο.

Μαχητές και Διάσημοι έφτασαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να συζητήσουν μερικά πράγματα που συνέβησαν αλλά και να μάθουν ποιος θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα αναχωρήσει για Ελλάδα.

Λίγο λοιπόν μετά τα "καρφιά" των Μαχητών για τον Σπύρο, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor 5 είναι η Ελισάβετ Σπανού, επιβεβαιώντας με μεγάλη επιτυχία τα spoils του Youweekly.gr!

Έτσι λοιπόν οι Διάσημοι είναι αυτοί που χάνουν πρώτοι έναν συμπαίκτη τους.