Survivor 5: Κατά του Βαλάντη η Νικολέττα Ράλλη - «Θα φοβόμουν να κοιμηθώ μαζί του στο δάσος»

«Έχει πρόβλημα! Έχω γίνει έξαλλη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Κατά του Βαλάντη η Νικολέττα Ράλλη - «Θα φοβόμουν να κοιμηθώ μαζί του στο δάσος»

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η λεκτική επίθεση που έκανε πριν μερικές μέρες ο Βαλάντης κατά της Μυριέλλας, στην διάρκεια του Survivor. Κατά του τραγουδιστή ξέσπασε και η Νικόλεττα Ράλλη, μέσα από την σημερινή (8/1) της εκπομπή.

Το ξέσπασμα της Ράλλη κατά του Βαλάντη στο Survivor 5

«Έχει πρόβλημα! Έχω γίνει έξαλλη. Ο Βαλάντης έχει πρόβλημα. Έλεγα το ίδιο και για τον Τριαντάφυλλο, αλλά γέλαγα και λίγο. Ο άνθρωπος είναι υστερικός, τρέμει. Κι εγώ, αν ήμουν η Μυριέλλα, χωρίς να θέλω να γίνω υπερβολική, το βράδυ θα φοβόμουν να κοιμηθώ μαζί του στο δάσος. Έχεις καταλάβει ότι η επιθετικότητά του είναι χωρίς λόγο; Δεν τον πειράξανε», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Εγώ αν ήμουν κανάλι, θα έλεγα...» - Οργισμένη και η Δανάη Μπάρκα με τον Βαλάντη

«Κατ’ αρχάς για να σας είμαι απόλυτα ειλικρινής, αυτόν τον άνθρωπο δε μπορώ να τον έχω σε εκτίμηση, όχι λόγω του Survivor αλλά των δηλώσεων που έχει κάνει κατά καιρούς. Δηλαδή για τις γυναίκες. “Αν η γυναίκα παχύνει, κάνετε παιδί και παχύνει δε μπορείς να είσαι με αυτή τη γυναίκα”, “μην κάνεις τρία παιδιά με την ίδια γυναίκα γιατί μετά θα ασχημύνει και δε θα ‘χει χρόνο για τον εαυτό της”, όλα αυτά τα λέω χοντρικά. Άρα τέτοιον άνθρωπο με αυτές τις απόψεις γενικά εγώ δε μπορώ να τον εκτιμήσω.

Όταν λοιπόν είδα αυτή την ένταση, να μιλάει κουνώντας το δάχτυλο, με αυτή την ένταση και με αυτόν τον τρόπο, έπαθα ταραχή. Είπα “ψέματα, δεν το βλέπω εγώ αυτό”! Ειδικά εν έτει 2022 που όλοι κάνουμε τρελό αγώνα, ακόμα κι αν έχουμε υπάρξει στο παρελθόν κακοποιητικοί, να το αλλάξουμε αυτό. Εγώ αν ήμουν κανάλι, θα έλεγα “γεια σου, φεύγεις από το παιχνίδι γιατί δεν είναι παράδειγμα αυτό”. Εγώ σας λέω το ρομαντικό μυαλό της Δανάης» τόνισε η Δανάη Μπάρκα.