Survivor 5 Highlights (8/1): Η πλεκτάνη, το παραλίγο ξύλο και οι έρωτες

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 Highlights (8/1): Η πλεκτάνη, το παραλίγο ξύλο και οι έρωτες

Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor 5 ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (8/1) και όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Από την πλεκτάνη που στήθηκε στην ομάδα των Διάσημων, στο παραλίγο ξύλο που πήγε να πέσει στο αγώνισμα και στους έρωτες της Μυριέλλας και του Κατσαούνη.

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό (8/1) επεισόδιο του Survivor 5

Οι Μαχητές «ξεφτίλισαν» τον Βαλάντη - «Είναι ο Ντάφυ νούμερο 2»

Με σπόντες και ειρωνείες ξεκίνησε το χθεσινό (8/1) επεισόδιο του Survivor 5, με τους Μαχητές να ξεφτιλίζουν κανονικότατα τον Βαλάντη, μετά το παραλήρημά του στο συμβούλιο του νησιού.

Πολλοί από την ομάδα υποστήριξαν πως έχει κάποιο πρόβλημα με τα νεύρα του και πως δεν είναι φυσιολογικό το ένα λεπτό να δηλώνει πως πλέον νιώθει ένα με τους Διάσημους ενώ το επόμενο να λέει πως είναι όλοι ψεύτες.

Μάλιστα, ειπώθηκε από τους Μαχητές πως ο Βαλάντης είναι ο... νούμερο 2 Ντάφυ!

«Ήταν το στήριγμά μου» - Πεσμένη ψυχολογικά η Μυριέλλα μετά την αποχώρηση του Γιάννη

Αναταράξεις έχει προκαλέσει η απρόσμενη απόφαση του Γιάννη Χατζηγεωργίου να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor 5. Μια από τις παίκτριες που έχει πέσει αρκετά ψυχολογικά μετά την αποχώρησή του είναι η Μυριέλλα.

Η ηθοποιός γνωριζόταν από παλιά με τον ίδιο για αυτό και ήταν ιδιαίτερα κοντά στο παιχνίδι, με την ίδια να δηλώνει χαρακτηριστικά στο χθεσινό (8/1) επεισόδιο πως ο Γιάννης ήταν το μεγαλύτερο στήριγμά της.

Την αποχώρησή του σχολίασαν και οι Μαχητές, με τους ίδιους να ελπίζουν να είναι καλά στην υγεία του.

«Έχει τη τάση να θεωρείται θύμα» - Τα «γυρίζει» η Ευρυδίκη για τον Βαλάντη

Στο επίκεντρο του σχολιασμού βρίσκεται για ακόμη μια φορά ο Βαλάντης, ο οποίος έχει προκαλέσει χαμό μετά το ξέσπασμά του στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού του Survivor 5.

Μετά τα σχόλια των Μαχητών στο χθεσινό (8/1) επεισόδιο για τον τραγουδιστή, τον λόγο πήρε και η Ευρυδίκη, η οποία ξαφνικά τα «γύρισε» και τόνισε πως έχει μια τάση να φτάνει τα πράγματα στα άκρα, να υπερβάλλει και να βάζει συνεχώς τον εαυτό του στη θέση του θύματος.

Μάλιστα, παραδέχθηκε πως άργησε να καταλάβει τις απότομες αλλαγές της συμπεριφορές του.

«Εκείνη που βρίσκεται πίσω από την ψηφοφορία εναντίον μου ήταν...» - Χείμαρρος η Μυριέλλα

Χείμαρρος αποκαλύψεων ήταν στο χθεσινό (8/1) επεισόδιο του Survivor 5 η Μυριέλλα, με την ίδια να αποκαλύπτει πως ο Βαλάντης της εκμυστηρεύτηκε ποιο άτομο ήταν εκείνο που ευθύνεται για την ψηφοφορία κατά της.

Η ηθοποιός λοιπόν, λίγο μετά τις δηλώσεις της για την οικειοθελή αποχώρηση του Γιάννη από το παιχνίδι, αποκάλυψε πως η Ευρυδίκη ήταν αυτή που δημιούργησε μια ολόκληρη και άδικη σκευορία εναντίον της, χρησιμοποιώντας την πειθώ της.

«Έχοντας καταλάβει στην πραγματικότητα ποιοι είναι οι εχθροί και ποιοι οι φίλοι, ο Βαλάντης μου αποκάλυψε ποιος κρύβεται πίσω από την ψηφοφορία, που έγινε εναντίον μου. Αυτός ο άνθρωπος είναι η Ευρυδίκη. Έπεσαν οι μάσκες και τα λόγια της γυρνούν μπούμερανγκ. Εγώ ψήφισα αγωνιστικά κι εκείνη κίνησε μια ολόκληρη σκευωρία και χρησιμοποιώντας την πειθώ της προσπάθησε να με διώξει. Δυστυχώς δεν της βγήκε.

Θεωρώ ότι τα κίνητρά της είναι η ζήλια. Την πείραξε πάρα πολύ που οι Μπλε είπαν πως είμαι η καλύτερη παίκτρια της ομάδας μας. Θεωρεί πως έχω τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω μου επειδή ο Τσακατσούκας έχει δηλώσει ότι την αδυναμία του σε εμένα κι όλο αυτό το πράγμα που πουλάει. Το έχει πει κι αυτό» είπε χαρακτηριστικά η Μυριέλλα.

Στο στόχαστρο του Βαλάντη και ο Βισκαδουράκης - «Θέλει να έχει καλά με όλους! Είναι ευθυνόφοβος»

Μπορεί ο Βαλάντης να σχολιάζεται από όλους στο Survivor, τόσο από τους συμπαίκτες του όσο και από τους Μαχητές, ωστόσο κι ο ίδιος θέλει να έχει άποψη για τα πάντα.

Στο στόχαστρό του στο χθεσινό (8/1) επεισόδιο βρέθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίος όπως τόνισε θέλει να τα έχει καλά με όλους, κάτι που ενοχλεί τον τραγουδιστή.

«Ο Θανάσης είναι λίγο ευθυνόφοβος σε αυτά, θέλει να τα έχει καλά με όλους τους παίκτες. Βρίσκεται σε δύσκολη θέση για να πάρει θέση. Δεν μου αρέσει στους ανθρώπους να μην παίρνουν θέση. Οι ευθυνόφοβοι. Λίγο ο Θανάσης προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες αλλά αυτό δεν βοηθά γιατί έτσι παρατείνεται το πρόβλημα» ανέφερε ο Βαλάντης.

Αυτή η ομάδα κέρδισε τον αγώνα επάθλου

Για ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου έπαιξαν στο χθεσινό (8/1) επεισόδιο του Survivor 5 Μαχητές και Διάσημοι, με το έπαθλο αυτή τη φορά να ήταν το μέλι.

Λίγο μετά τις εντάσεις που προκλήθηκαν στην παραλία των Διασήμων, οι δύο ομάδες πήγαν στον στίβο μάχης και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Τελικά η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει με σκορ 10-7 ήταν οι Διάσημοι, επιβεβαιώντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly.

Πήγαν να πλακωθούν Πιλίδης και Κατσαούνης - Τους χώρισαν οι συμπαίκτες τους

Να πιαστούν κυριολεκτικά στα χέρια πήγαν στο χθεσινό (8/1) επεισόδιο του Survivor 5 ο Γιωρίκας και ο Κατσαούνης, με αποτέλεσμα να τους χωρίζουν οι συμπαίκτες τους.

Αφορμή για την έντονο καυγά τους στάθηκε ένα σχόλιο του Γιώργου προς τον Βαλάντη, αναφορικά με τον τρόπο που πανηγύρισε τη νίκη της ομάδας του. «Τώρα δεν σε πονάει η μέση σου;» τον ρώτησε ειρωνικά, κάτι που ενόχλησε όπως φαίνεται αρκετά τον Πιλίδη.

Και οι 2 παίκτες αντάλλαξαν μεταξύ τους αρκετά άσχημους χαρακτηρισμούς, ωστόσο οι υπόλοιποι παίκτες των 2 ομάδων κατάφεραν να τους ηρεμήσουν.

Ήρθαν κοντά Μυριέλλα και Κατσαούνης - Τα πεταχτά φιλιά και οι αγκαλιές μεταξύ τους

Μπορεί η Μυριέλλα και ο Κατσαούνης να υποστηρίζουν πως δεν συμβαίνει κάτι μεταξύ τους, μιας και η πρώτη έχει σύντροφο, ωστόσο ήρθαν αρκετά κοντά στο χθεσινό (8/1) επεισόδιο του Survivor.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγωνίσματος, από το οποίο νικητές αναδείχθηκαν οι Διάσημοι, η ηθοποιός και ο αγρότης πέρα από τα πεταχτά φιλιά που αντάλλαξαν, έδωσαν και μια τρυφερή αγκαλιά.

Μάλιστα, ψιθύρισαν και κάτι ο ένας στο αυτί του άλλου, ωστόσο δεν έγινε γνωστό τι ήταν αυτό.