Survivor 5 trailer 11/1: Σοκαριστικό το αποψινό αγώνισμα - Πρώτη φορά βλέπουμε κάτι τέτοιο

Παίζουν για το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας της σεζόν

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 11/1: Σοκαριστικό το αποψινό αγώνισμα - Πρώτη φορά βλέπουμε κάτι τέτοιο

Η κατάσταση στο Survivor έχει ξεφύγει. Η ομάδα των Διάσημων είναι υπό διάλυση και η χθεσινή 10/1 ψηφοφορία έβγαλε στην φόρα και τα προβλήματα που έχει η ομάδα των Μαχητών.

Στο αποψινό 11/1 επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε έναν συγκλονιστικό καυγά στην παραλία των Κόκκινων - εννοείται με πρωταγωνιστή τον Βαλάντη. Θα ανταλλάξει βαριές κουβέντες με τον Λάμπρο που είναι προτεινόμενος προς αποχώρηση (δείτε εδώ τους υπόλοιπους έξι).

Η ψυχολογία αυτή σίγουρα δεν είναι υπέρ τους για το πρώτο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν. Όλοι ανεξαιρέτως θέλουν να μιλήσουν και να πάρουν δύναμη από τα συγγενικά ή φιλικά τους πρόσωπα καθώς οι συνθήκες επιβίωσης μέρα με την μέρα γίνονται όλο και πιο δύσκολες. Κι αυτό η παραγωγή το γνωρίζει γι' αυτό και επέλεξε ο στίβος μάχης να είναι ο πιο δύσκολος ever.

Οι παίκτες, όπως θα δείτε στο παρακάτω trailer, θα πρέπει να βάλουν σε ένα μεγάλο βαρέλι έναν συμπαίκτη τους και να τον μεταφέρουν τσουλώντας το βαρέλι από την μια μεριά του στίβου μάχης στην άλλη. Παίζουν ρόλο τα κιλά σίγουρα αλλά και η δύναμη και η αντοχή. Φανταστείτε να ήσασταν εσείς αυτός στο βαρέλι και να έπρεπε να αγωνιστείτε μετά έτσι ζαλισμένοι και αφάγωτοι που θα ήσασταν. Είναι πραγματικά σοκαριστικό.

Ποιοι θα τα καταφέρουν; Διάσημοι ή Μαχητές; Δεν έχουμε σίγουρη πληροφόρηση ακόμα αλλά θα επανέλθουμε με spoil μέσα στην ημέρα... Stay tuned.

UPDATE: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας!

Το trailer του αποψινού 11/1 επεισοδίου Survivor

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils