Survivor 5: «Θα προτιμούσα να είναι πιο...» - Φίλη του Κατσαούνη "καρφώνει" την Μυριέλλα

Αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Τζον

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: «Θα προτιμούσα να είναι πιο...» - Φίλη του Κατσαούνη

Θέμα συζήτησης σε πολλά εκπομπές είναι η σχέση της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη στο Survivor 5, αφού η ηθοποιός έχει σύντροφο πίσω στην Ελλάδα, ο οποίος βέβαια δηλώσει... ατάραχος για τα όσα βλέπει να γίνονται στο ριάλιτι. Το πρωί της Τρίτης 11/1 λοιπόν, ο φίλος της Νίκος Αναγνωστόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός.

«Με τη Μυριέλλα είχαμε συνεργαστεί στην «Παρθένα Ζωή», οπότε δεν ξέρω τόσο πολύ τα προσωπικά της. Αλλά από τις δηλώσεις που έκανε μέσα στο παιχνίδι, κατάλαβα ότι παίζει κάτι άλλο. Είναι πιο πολύ σύντροφοι, αγαπάει ο ένας τον άλλον αλλά όχι ζευγάρι. Δεν θα μου άρεσε αυτό, αλλά όλοι είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε τις επιλογές μας και επειδή στο παιχνίδι οι δυσκολίες είναι πολλές έρχεσαι κοντά με τον άλλο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το "καρφί" φίλης του Κατσαούνη για την Μυριέλλα

Στην εκπομπή επίσης μίλησε και μία από τις φίλες του Γιώργο Κατσαούνη, η οποία μεταξύ άλλων δήλωσε: «Ο Γιώργος δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα, δεν μασάει τα λόγια του. Θεωρώ ότι έχει συναισθήματα και δεν παίζει. Η Μυριέλλα, δεν ξέρω τι νιώθει, θα προτιμούσα να είναι πιο ξεκάθαρη. Αφήνει ένα πράσινο φως».

Αποχωρεί από το Survivor 5 η Μυριέλλα;

Μετά και το χθεσινό 10/1 επεισόδιο του Survivor για πρώτη φορά στην ιστορία του ριάλιτι βλέπουμε να υπάρχουν 7 υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Όλα ξεκίνησαν όταν την προηγούμενη εβδομάδα αποχώρησε οικειοθελώς ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ενώ ο κόσμος είχε ψηφίσει ήδη ποιον θέλει να διώξει από τους Βαλάντη, Μυριέλλα και Ευρυδική.

Έτσι η παραγωγή πήρε την απόφαση να μεταφέρει τους 3 προτεινόμενους αυτή την εβδομάδα και να κρατήσεις τους ψήφους που είχαν πάρει τότε, φέρνοντάς τους απέναντι από τους νέους υποψήφιους που θα σχηματίζονταν, όπως κι έγινε.

Το βράδυ της Δευτέρας 10/1 Λάμπρος, Ναυσικά, Παρασκευή και Σταμάτης ήταν οι... άτυχοι της παρέας του Άγιου Δομίνικου.

Πληροφορία ακόμα 100% επιβεβαιωμένη δεν έχουμε... Αύριο είναι η ημέρα αποχώρησης. Από τις πρώτες όμως εκτιμήσεις θα πω πως από διάσημους Βαλάντης, Ναυσικά, Μυριέλλα και Λάμπρος μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι... Η Ευρυδίκη πάλι πολύ επίφοβη...

Από την άλλη τώρα οι Μαχητές θα έπρεπε να φοβούνται... Χωρίς πλάκα... Ο Καλαφατάς ένα κοινό το έχει. Ροδίτης είναι, η Ρόδος πέρυσι στήριζε πολύ! Η Παρασκευή όμως... αχ Παρασκευή, αχ!

UPDATE (13:01): Οριστικό! Παρασκευή εκτός... Να τις ακούτε τις πρώτες εκτιμήσεις τις δικές μου... Η Έφη ξέρει...