Survivor 5 Highlights 12/01: Η κωλοτούμπα της Μυριέλλας για τον Κατσαούνη, το «στημένο» παιχνίδι και η αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5 Highlights 12/01: Η κωλοτούμπα της Μυριέλλας για τον Κατσαούνη, το «στημένο» παιχνίδι και η αποχώρηση

Εκρηκτικό ήταν το χθεσινό επεισόδιο 12/01 του Survivor 5, καθώς είδαμε από την αρχή του ριάλιτι αρκετές εντάσεις με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κατσαούνη. Οι συμπαίκτες του άρχισαν να στρέφονται εναντίον του μετά τον τσακωμό του με τον Γιωρίκα στο Sports Game της εβδομάδας. Στο συμβούλιο του νησιού, έγινε λόγος για στημένο παιχνίδι που ξεσήκωσε τους παίκτες της μπλε ομάδας, ενώ η βραδιά έληξε με την αποχώρηση της Παρασκευής από το ριάλιτι επιβίωσης .

Αναλυτικά όλα τα 12/01 highlights του Survivor 5

Τα καρφιά της Ασημίνας για τον Κατσαούνη

Χαμός έχει επικρατήσει στην ομάδα των Μαχητών μετά τον τσακωμό του Κατσαούνη με τον Γιωρίκα. Οι εντάσεις όπως είδαμε συνεχίστηκαν και στο χθεσινό (12/1), όμως, επεισόδιο, με την Ασημίνα κυρίως να είναι εξωφρενών μαζί του.

Η ίδια, τόσο στις κάμερες όσο και σε συζήτηση που είχε με την Σοφιάνα, δήλωσε ότι έχει χαλαστεί πάρα πολύ από την συμπεριφορά του και πως πλέον του έχει πάρει το μυαλό του η Μυριέλλα, με αποτέλεσμα να σκέφτεται συνεχώς την Κόκκινη ομάδα και όχι την δικιά του.

Τα σχόλια του Κατσαούνη για την ομάδα του

Πολλές είναι οι εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί στην παραλία των Μαχητών, μετά τον άγριο τσακωμό του Κατσαούνη με τον Πιλίδη. Μετά τα "καρφιά" της Ασημίνας για τον Γιώργο, ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του Survivor θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κατσαούνης ανέφερε πως όλη η ομάδα του τον έχει κάνει πέρα αλλά αυτό προκύπτει καθώς ζηλεύουν το φλερτ του με την Μυριέλλα αλλά και τις νίκες που φέρνει στο παιχνίδι.

Μάλιστα, τόνισε πως αυτός δεν στήνει παιχνίδια, σε αντίθεση με την υπόλοιπη ομάδα, που έστησε έναν αγώνα, για να φύγει η Παρασκευή.

«Εγώ πιστεύω πως όλη η ομάδα ήταν εναντίον μου. Μπορώ να πω τον λόγο, επειδή πριν δύο ματς είπα ότι ήθελε να φύγει η Παρασκευή από το παιχνίδι και δεν άντεχε. Συμφωνήσαμε να δώσουμε ένα παιχνίδι… Εμείς στην Θεσσαλία δεν έχουμε μάθει να πουλάμε τα παιχνίδια, μπήκα μέσα και πήρα δύο νίκες… Θέλω να πω κάτι σε όλη την Ελλάδα. Πουλημένος δεν είναι αυτός που είπε ότι η ομάδα του πουλήθηκε, πουλημένοι είναι αυτοί που πουλήθηκαν» είπε χαρακτηριστικά ο αγρότης του ριάλιτι.

Τα "καρφιά" του Γιωρίκα για την Μυριέλλα στο Survivor 5

Κατά την Μυριέλλας ξέσπασε στο χθεσινό (12/1) επεισόδιο του Survivor 5 ο Γιωρίκας Πιλίδης, με αφορμή τους τσακωμούς που έχουν προκληθεί με πρωταγωνίστρια πάντα την ίδια.

Ο ίδιος τις τελευταίες μέρες δείχνει ολοένα και περισσότερο την ενόχλησή του με την ηθοποιό και μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά στις κάμερες πως του έχει σπάσει τα νεύρα και πως όλη αυτή η συμπεριφορά της έχει κουράσει ολόκληρη την ομάδα.

Να σημειώσουμε πως ο Πιλίδης ήταν από τους πρώτους παίκτες που ξέσπασαν κατά του φλερτ της Μυριέλλας με τον Κατσαούνη.

Η νίκη των Μαχητών

Για ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου έπαιξαν στο χθεσινό (12/1) επεισόδιο του Survivor 5 Μαχητές και Διάσημοι. Και οι 2 ομάδες μπήκαν πιο αποφασισμένοι από ποτέ στο στίβο μάχης, μιας και είναι όλοι αρκετά πεινασμένοι.

Το έπαθλο αυτή τη φορά ήταν τυροπιτάκια, κάτι που ενθουσίασε τους παίκτες και έτσι όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Τελικά, η ομάδα που επικράτησε στους πόντους και κατάφερε να νικήσει σημειώνοντας το σκορ 10-5 ήταν οι Μαχητές, επιβεβαιώντας με απόλυτη ακρίβεια το spoil του Youweekly.gr!

Οι δηλώσεις της Μυριέλλας για τον Κατσαούνη

Αρκετά ενοχλημένη με τα όλα όσα ακούγονται για τον Γιώργο Κατσαούνη είναι η Μυριέλλα, όπως χαρακτηριστικά είπε στο χθεσινό (12/1) επεισόδιο του Survivor 5.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά την νίκη των Μαχητών, και οι δύο ομάδες επέστρεψαν στις καλύβες τους, με την ηθοποιό να μιλά στις κάμερες και να δηλώνει πως δεν ξέρει τι να πιστέψει για τον ίδιο, μιας και δεν βρίσκεται στην παραλία των Μαχητών.

Ωστόσο, από το όσο γνωρίζει εκείνη τον Γιώργο, θεωρεί πως οι κατηγορίες των γυναικών από την ομάδα του δεν είναι βάσιμες, ωστόσο ό,τι κι να ισχύει, εξακολουθεί να μην της αρέσει να ακούει άσχημα πράγματα για εκείνον.

«Ο Γιωρίκας κι ο Γιώργος ήρθαν σε τρομερή ρήξη. Το έχουμε ξαναδεί μεταξύ τους. Ειπώθηκαν κάποια πράγματα για κι από τον Γιώργο, που δεν μου άρεσαν. Δεν μπορώ να είμαι στην άλλη καλύβα και να ξέρω τι γίνεται με τον Γιώργο και τι συμπεριφορά βγάζει στους συμπαίκτες του. Δεν μου άρεσε που άκουσα ότι πολλά κορίτσια έχουν παράπονα από τον Γιώργο. Δεν μου άρεσε που άκουσα τον Γιωρίκα να λέει ότι τον έβρισε χυδαία.Γενικά είμαι λίγο μπερδεμένη όσον αφορά αυτό το κομμάτι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Το μαγιό του Χρανιώτη που βρήκε η Σοφιάνα

Ένα επικό περιστατικό παρακολουθήσαμε στο χθεσινό (12/1) επεισόδιο του Survivor 5, λίγο μετά την νίκη των Μαχητών και την επιστροφή τους στην παραλία.

Συγκεκριμένα, η Σοφιάνα βούτηξε στην παραλία για να κάνει το μπάνιο της και μάλιστα βρήκε το χαμένο μαγιό του Γιώργου Χρανιώτη, του παλιού παίκτη από το 2017.

«Μετά από τέσσερα Survivor το μαγιό του Χρανιώτη το βρήκα εγώ!», είπε η Σοφιάννα στην κάμερα και τόνισε ότι θα το φέρει στην Ελλάδα και θα το παραδώσει στον Γιώργο.

Μάλιστα, προβλήθηκαν και τα σχετικά πλάνα από τότε. Φυσικά, η σκηνή αυτή προκάλεσε αρκετό γέλιο στους χρήστες του twitter, με πολλούς να κάνουν παράκληση στον Ατζούν να ξαναπροβάλλει το ριάλιτι του 2017 για να ανέβει η τηλεθέαση, μιας και τότε είχε σπάσει κάθε ρεκόρ.

Η κατηγορία του Κατσαούνη στους Μαχητές

Ο κακός χαμός έγινε για ακόμη μια φορά στο χθεσινό (12/1) Συμβούλιο του νησιού στο Survivor 5, με τον Γιώργο Κατσαούνη να «στήνει» στον τοίχο όλη την υπόλοιπη ομάδα του. Συγκεκριμένα ο ίδιος τους κατηγόρησε πως έστησαν το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, στο οποίο έχασαν, καθώς η Παρασκευή ήθελε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, κάτι που είχε αναφέρει ήδη από την αρχή του παιχνιδιού.

Όλοι λοιπόν φαίνεται πως είχαν συμφωνήσει να χάσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι προκειμένου η Παρασκευή να επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς ήταν σε κακή ψυχολογική και σωματική κατάσταση. Ωστόσο, οι Μαχητές υποστήριξαν πως συμφώνησαν απλά να ψηφίσουν την Παρασκευή, σε περίπτωση που χάσουν.

Από τους πρώτους παίκτες που ξέσπασαν κατά του Γιώργου ήταν η Ασημίνα, ο Σάββας αλλά και ο Σπύρος λέγοντας πως δεν ισχύει σε καμία περίπτωση ό,τι λέει και πως αυτό είναι έσχατη προδοσία.

«Θέλω μια ειλικρινή απάντηση. Ποιος Μυρμιδόνας θα πούλαγε τον στρατό του, ποιος λοχαγός θα πούλαγε τον λόχο του και ποιος Θεσσαλός θα πούλαγε την ομάδα του; Να εκθέτει ανεπανόρθωτα την ομάδα του σε όλον τον κόσμο απέναντι σε ένα ηθικό σκοπό και στην ομόφωνη γνώμη της ομάδας, που συμφωνήσαμε σε περίπτωση ήττας. Ποιος μπορεί να ανέχεται τις αψιμαχίες του, τα νεύρα του, τους διαξιφισμούς και την προκλητικότητά του απέναντι στον Γιωρίκα. Ποιος πρέπει να ντραπεί για αυτά; Ζήτησα δημόσια συγγνώμη για την ομάδα μου για την συμπεριφορά του από την πρώτη στιγμή.

Θέλω να απέχω από όλη αυτήν την ξεδιάντροπη και προκλητική στάση του. Του έχω σώσει την γούνα έξι επτά φορές με συμβουλές που του έχω δώσει. Βάζει μόνο το εγώ του απέναντι σε όποια νίκη της ομάδας μας. Για να τσακώνεται και να προκαλεί πάντα ανούσια κι άσκοπα, δημιουργώντας εντάσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος.

Η αποχώρηση της Παρασκευής

Επτά ήταν στο σύνολο οι παίκτες που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 5, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στο τέλος του χθεσινού (12/1) επεισοδίου έναν από αυτούς.

Συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα παρακολουθήσαμε την οικειοθελή αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου για αυτό και τελικά δεν έφυγε κανείς από την ψηφοφορία του κοινού.

Μετά λοιπόν και τα 2 αγωνίσματα ασυλίας αυτής της εβδομάδας, ένα βήμα πριν την αποχώρηση ήταν οι εξής: Βαλάντης, Μυριέλα, Ευρυδίκη, Σταμάτης, Παρασκευή, Ναυσικά και Λάμπρος.

Λίγο λοιπόν μετά τον έντονο τσακωμό του Γιώργο Κατσαούνη με τους Μαχητές, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ποιος παίκτης αποχαιρετά οριστικά το ριάλιτι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο.

Αυτή τελικά ήταν η Παρασκευή, που επιθυμούσε και η ίδια να αποχωρήσει, επιβεβαιώντας για ακόμη μια φορά τα spoils του Youweekly!