Αστρονομικό το ποσό που παίρνει εβδομαδιαίως ο Ατζούν από τον ΣΚΑΙ - Τόσο κοστίζει κάθε επεισόδιο του Survivor

Λογικό τότε να δίνει 8.000 μόνο στον Βαλάντη κάθε εβδομάδα παραμονής του στο παιχνίδι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αστρονομικό το ποσό που παίρνει εβδομαδιαίως ο Ατζούν από τον ΣΚΑΙ - Τόσο κοστίζει κάθε επεισόδιο του Survivor

To Survivor εκτός από το πιο δύσκολο ριάλιτι παγκοσμίως - αφού έχουν πεθάνει 3 παίκτες έως σήμερα - είναι και το πιο... ακριβό. Ο Ατζούν "σκάει" κάθε εβδομάδα μεγάλα ποσά στους παίκτες του και γενικά στο παιχνίδι, αφού πίσω από τις κάμερες υπάρχουν πολλοί εργαζόμενοι. Ωστόσο, όσα δίνει... τόσο περισσότερα λαμβάνει από τον ΣΚΑΙ.

Αυτό το ποσό λαμβάνει εβδομαδιαίως ο Ατζούν από τον ΣΚΑΙ για το Survivor

Σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει κάνει συμφωνία με τον ΣΚΑΪ να πληρώνεται ανάλογα με την τηλεθέαση του κάθε επεισοδίου. Η βάση εκκίνησης των εσόδων ξεκινάει από το 20% τηλεθέασης και παίρνει 80.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα ωστόσο, με κάθε μονάδα που ανεβαίνει σε τηλεθέαση ανεβαίνει και κασέ κατά 4.000 ευρώ.

Αν για παράδειγμα λοιπόν ένα επεισόδιο φτάσει το 30% ο ίδιος θα εισπράξει από τον ΣΚΑΪ 120.000 ευρώ, εκτός των διαφημίσεων και των χορηγών. Σύμφωνα με τα ποσά του ρεπορτάζ αν το Survivor κάνει (μόνο) 20% όλη την εβδομάδα η εταιρία παραγωγής του Ατζούν παίρνει για 5 επεισόδια 5 Χ 80.000= 400.000 ευρώ.

Συμφώνησε με τον Ατζούν και φεύγει για Survivor 5 πολυσυζητημένη παρουσιάστρια

Αυτή η παίκτρια λοιπόν... όχι δεν είναι η Κατερίνα Δαλάκα, αλλά μια άλλη που μπορεί να μην συγκρίνεται μαζί της αγωνιστικά, ωστόσο, το πείσμα της και η θέληση της την έκαναν να είναι σίγουρο φαβορί του τελικού, παρόλο που αποχώρησε οικειοθελώς.

Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπάνκο - όπως έχει γίνει γνωστό - , η οποία το τελευταίο διάστημα δηλώνει παρουσιάστρια, καθώς παρουσίαζε την εκπομπή Glam Wars που κόπηκε ακαριαία λόγω άθλιων ποσοστών τηλεθέασης.

Μπαίνει στο Survivor 5 η Κάτια Ταραμπάνκο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr, το μοντέλο συμφώνησε χθες 13/1 με τον Ατζούν Ιλιτζαλί βάζοντας τις τελευταίες υπογραφές και αναμένεται να αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο το Σαββατοκύριακο. Στο παιχνίδι ωστόσο, θα την δούμε ενδεχομένως την επόμενη Κυριακή, όπου θα μπει για να δυναμώσει την Κόκκινη ομάδα.

Συντονιστείτε λοιπόν γιατί εκτός από μεγάλες ανατροπές στο Survivor 5, θα έχουμε σίγουρα και πολλούς τσακωμούς!