Survivor 5: Ποιος παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία;

Δεν κινδυνεύει αυτή την εβδομάδα να αποχωρήσει

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ποιος παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία;

Την πρώτη ασυλία της εβδομάδας κέρδισαν στο αποψινό (16/01) επεισόδιο του Survivor 5 οι Μαχητές, με αποτέλεσμα οι Διάσημοι να αναγκαστούν να παίξουν ένα ακόμη αγώνισμα για να βγει ο νικητής που δεν θα κινδυνεύσει να βγει προς αποχώρηση.

Λίγο λοιπόν μετά το τέλος του αγωνίσματος, οι Διάσημοι πήγαν ξανά να συναντήσουν τον Γιώργο Λιανό προκειμένου να παλέψουν για την ατομική ασυλία.

Τελικά, η παίκτρια που την κέρδισε ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ο οποίος παρόλο που δεν αγωνίστηκε στο αγώνισμα ασυλίας λόγω του ποδιού του κατάφερε να μην κινδυνεύει για αυτή την εβδομάδα.

Η νίκη Λάμπρου Κωνσταντάρα για την ατομική ασυλία στο Survivor 5

Επική στιγμή από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα - Μιμήθηκε τις κινήσεις του παππού του

Μια επική στιγμή προσέφερε στους τηλεθεατές ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, λίγο πριν βουτήξει στην πισίνα του αποψινού (9/1) στίβου μάχης του Survivor 5.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος θέλησε να μιμηθεί τις κινήσεις που έκανε ο αείμνηστος παππούς του στην ταινία “Γαμπροί για πούλημα” την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει βουτιά.

Έτσι λοιπόν, ο δημοσιογράφος λίγο πριν πέσει στην πισίνα θέλησε να κάνει ένα ζέσταμα μερικών δευτερολέπτων, το οποίο σχολίασε και ο Γιώργος Λιανός. Δείτε εδώ στο μεταξύ ποια ομάδα νικάει την ασυλία.