Survivor 5: Οι συμπαίκτες της Κουρεντή την έκραξαν άσχημα - «Το μόνο που κάνει είναι να στέλνει φιλάκια»

Απίστευτο «φτυάρι» από Βαλάντη, Αθηνά και Γιωρίκα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Οι συμπαίκτες της Κουρεντή την έκραξαν άσχημα - «Το μόνο που κάνει είναι να στέλνει φιλάκια»

Πριν από λίγο παρακολουθήσαμε το αγώνισμα ατομικής ασυλίας στο Survivor 5 όπου νικητής ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ωστόσο, οι περισσότεροι παίκτες αναρωτήθηκαν σχετικά με την Μυριέλλα Κουρεντή, που αγωνίστηκε κανονικά και με πολύ πάθος μιας και η ίδια δεν έπαιξε στον αγώνα ασυλίας.

Έτσι, μόλις οι παίκτες έφτασαν στην παραλία τους η Αθηνά Ευμορφιάδη με τον Βαλάντη αλλά και τον Γιώργο Πηλίδη αναφέρθηκαν στο πρόσωπό της για το γεγονός ότι εκείνη αγωνίστηκε στον αγώνα ασυλίας και έδειχνε μια χαρά, ενώ συνέχεια λέει ότι έχει θέμα υγείας σοβαρό και δεν προσέχει καθόλου.

Οι δηλώσεις των παικτών για την Κουρεντή στο Survivor 5

Έτσι σκοπεύει να αξιοποιήσει τα 100.000 ευρώ ο Γιωρίκας Πιλίδης αν κερδίσει

Ντόρο έχει δημιουργηθεί γύρω από την δήλωση του Γιωρίκα Πιλίδη στο Survivor 5,, ο οποίος αποκάλυψε ότι σε τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του ζητήθηκε να στήσει αγώνα. Μετά τις δηλώσεις του Γιωρίκα, η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης θα καλέσει τον αθλητή να δώσει εξηγήσεις μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα. Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε σχετικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Στέργιος Λεωνάκης και αργότερα ο προπονητής του αθλητή Χαράλαμπος Χαφουσίδης.

«Τώρα το ακούμε και εμείς. Θα περιμένουμε την επιστροφή του αθλητή να δώσει τις εξηγήσεις που πρέπει και μετά να τοποθετηθούμε. Κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Αφού επιστρέψει εμείς θα τον καλέσουμε να δώσει εξηγήσεις πάνω στη δήλωση που έκανε. Αν συνέβη κάτι, πότε συνέβη, που συνέβη, και εμείς η υποχρέωσή μας είναι μετά να απευθυνθούμε την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Δεν την περιμέναμε αυτή τη δήλωση, μας ξαφνιάζει το γεγονός ότι δεν απευθύνθηκε σε εμάς ο αθλητής, ή στον προπονητή που τον συνόδευε»: είπε στην εκπομπή ο πρόεδρος της ομοσπονδίας.

«Ο Γιώργος είναι ωραίος χαρακτήρας, πειθαρχημένος, εργατικός, θέλει να πετύχει μεγάλους στόχους. Η προπόνηση θέλει πολλή δουλειά και δυσκολευόταν, αλλά τα κατάφερε γιατί είναι πεισματάρης. Τα οικονομικά έπαιξαν ρόλο για τη συμμετοχή του στο Survivor. Αν κερδίσει έχει σκοπό να κάνει παντρευτεί. Οι γονείς του τον στηρίζουν πολύ»: αποκάλυψε λίγο αργότερα ο προπονητής του Γιωρίκα Πιλίδη στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι».