Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 5: «Ηλίθιε...» - Ξέσπασε κατά του Βαλάντη ο Αντίνοος Αλμπάνης

Έξαλλος με τη επίθεσή του στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Survivor 5: «Ηλίθιε...» - Ξέσπασε κατά του Βαλάντη ο Αντίνοος Αλμπάνης
Survivor 18.01.2022 13:18
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από δύο αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Αντίνοος Αλμπάνης θέλησε να δείξει την υποστήριξή του προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μετά τη λεκτική επίθεση που της έκανε ο Βαλάντης.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των συμπαικτών τους και όσα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, ο Βαλάντης είπε κάτι για την περιπέτεια που πέρασε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με τον καρκίνο. Ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος επίσης πέρασε μία αντίστοιχη περιπέτεια, στάθηκε στο πλευρό της και «άδειασε» τον τραγουδιστή.

Οι αναρτήσεις του Αντίνοου Αλμπάνη για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον Βαλάντη

«Έπεσε, σηκώθηκε και ξαναπερπάτησε. Αυτό κανένας δε θα της το στερήσει. Ηλίθιε. #μετηνευρυδίκη», έγραψε χαρακτηριστικά στις αναρτήσεις του ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Αντίνοος Αλμπάνης κατά Βαλάντη

Οργισμένη η αδερφή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με τον Βαλάντη - «Δεν χρειαζόταν τον καρκίνο να...»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η αδερφή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου (δείτε εδώ φωτογραφίες της), ξέσπασε για τη συμπεριφορά του Βαλάντη και για την ατάκα που είπε στην αδερφή της στο επεισόδιο της Κυριακής (16/1).

Το ζήτημα του Βαλάντη και της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου πήρε πολύ μεγάλες διαστάσεις και η αλήθεια είναι πως παρόλο που ο τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη από τη συμπάικτριά του, εκείνη δεν έδειξε να τη δέχεται.

«Ήταν από πριν άνθρωπος, δεν χρειαζόταν τον καρκίνο να της μάθει να είναι. Μακάρι να μάθεις και εσύ κάποτε τι σημαίνει ανθρωπιά, χωρίς να χρειαστεί να αρρωστήσεις», έγραψε η Βάγια Παπαδοπούλου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πασίγνωστος παίκτης Survivor αφήνει απλήρωτους υπαλλήλους και ζητά να τρώει τζάμπα σε ταβέρνες

Survivor 5: Ο Τριαντάφυλλος αποκαλύπτει ποιος θα αποχωρήσει αύριο 19/1

Share