Survivor 5: «Εμετός βασικά» - Η Παρασκευή αποχώρησε και «στόλισε» τον Βαλάντη

Ουπς... Αυτό πόνεσε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Εμετός βασικά» - Η Παρασκευή αποχώρησε και «στόλισε» τον Βαλάντη

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (18/1) η Παρασκευή Σταματοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απαράδεκτη ατάκα του Βαλάντη στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου χαρακτηρίζοντας τη γενικότερη συμπεριφορά του εμετική.

Οι δηλώσεις της Παρασκευής Σταματοπούλου για τον Βαλάντη και το Survivor 5

«Σίγουρα έπαιξε το ειδύλλιο Μυριέλλας-Τσακατσούκα. Τώρα υπάρχουν κάποια μαύρα σύννεφα. Δεν με ενόχλησε γιατί ο έρωτας είναι ωραίο πράγμα αν τους συμβαίνει. Με ενόχλησε να παίζει η Άσπα εναντίον της Μυριέλλας και ο Τσακατσούκας να κάνει καρδούλες στη Μυριέλλα.

Όπως υπάρχει ένας γιατρός που σου λέει ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις γιατί έσπασες το πόδι σου έτσι υπάρχει και η δυνατότητα να περάσεις από έναν ψυχολόγο και θα σου πει αν είσαι σε θέση ή να σταματήσεις», είπε αρχικά.

Αναφερόμενη στη συμπεριφορά του Βαλάντη, σχολίασε: «Εμετός βασικά η συμπεριφορά του. Θυμάμαι έναν καβγά με τον Γιάννη που φωνάζανε πολύ, τον έβλεπα να προσπαθεί να τον μειώσει πολύ».

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τον Βαλάντη

Εξαιρετικά ενοχλημένος με τη στάση του Βαλάντη στο Survivor 5 είναι ο Νίκος Μουτσινάς και μάλιστα δε διστάζει να το εκφράζει και μέσα από την εκπομπή του. Αυτή τη φορά, ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε πως έχει έρθει η ώρα να επιστρέψει σπίτι του ο τραγουδιστής.

Ο παρουσιαστής είχε ζητήσει και στη χθεσινή (17/1) εκπομπή του να φύγει ο Βαλάντης από το παιχνίδι και όπως φαίνεται η επιθυμία του θα πραγματοποιηθεί.

«Μπορεί να τον ταράζει η συνθήκη. Αλλά τα νεύρα, μπορεί να ξέφυγε μια φορά. Γενικά είναι ταραγμένος, δεν τη δέχτηκαν τη συγγνώμη. Εκεί μαζί τους δεν τον θέλουν. Φταίνε; Φταίει ο Ατζούν; Εγώ που ασχολούμαι σίγουρα. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω για τον Βαλάντη, τα λόγια είναι περιττά», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.