Survivor 5: Η έκτακτη ανακοίνωση του Λιανού για τον Βαλάντη - Δεν εμφανίστηκε στο συμβούλιο

«Αυτό γίνεται για πρώτη φορά παγκοσμίως»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Η έκτακτη ανακοίνωση του Λιανού για τον Βαλάντη - Δεν εμφανίστηκε στο συμβούλιο

Με μια πολύ σημαντική ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον Βαλάντη ξεκίνησε το συμβούλιο του νησιού στο αποψινό (19/1) επεισόδιο του Survivor 5.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε και στις δύο παίκτες πως ο τραγουδιστής αποφάσισε να παραμείνει μόνος του στη παραλία και να μην δώσει το παρών στο συμβούλιο, μιας και δεν θέλει να βρίσκεται στιγμή με τους συμπαίκτες του, από τους οποίους όπως αποκάλυψε δέχεται bullying.

Ο ίδιος λοιπόν περιμένει τα αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην καλύβα, κάτι που όπως τόνισε ο Γιώργος Λιανός συμβαίνει για πρώτη φορά στο Survivor.

«Καλωσορίζω τους Μαχητές και τους Διάσημους στο συμβούλιο αποχώρησης του νησιού. Βρισκόμαστε εδώ γιατί οι Διάσημοι μετρούν 3 υποψήφιους προς αποχώρηση και θα μάθουν την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού. Ένας από τους τρεις υποψήφιους θα αποχωρήσει από την κόκκινη ομάδα. Όπως θα έχετε προσέξει αυτό το συμβούλιο είναι λίγο ιδιαίτερο. Έχουμε μια απουσία από τον πάγκο των Διασήμων, λείπει ο Βαλάντης.

Αν και δεν έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, αν και δεν έχει κάποιο ιατρικό πρόβλημα, αποφάσισε από την αρχή του σημερινού παιχνιδιού να μείνει μακριά από την ομάδα του. Αυτή είναι μια προσωπική του απόφαση, δεν μπορεί να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με την κόκκινη ομάδα, δεν θέλει. Σεβόμαστε αυτή την απόφαση. Περιμένει την απόφαση και αυτή τη στιγμή βρίσκεται ολομόναχος στα καταλύματα των Διασήμων. Εκεί θα του ανακοινωθεί η απόφαση. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στο ελληνικό Survivor, ίσως να συμβαίνει και πρώτη φορά παγκοσμίως», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Η ανακοίνωση του Λιανού για τον Βαλάντη στο Survivor 5

Πόσα λεφτά έχει πάρει ο Βαλάντης στις τρεις εβδομάδες που βρίσκεται στο παιχνίδι

Ο Βαλάντης είναι ο πιο καλοπληρωμένος παίκτης του Survivor κι όχι αδίκως γιατί... ο Ατζούν ήξερε! Ο τραγουδιστής είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από την πρώτη κιόλας μέρα στον Άγιο Δομίνικο κι αυτό ο Τούρκος παραγωγός γνώριζε πως θα συμβεί! Σας έχουμε ξανά πει άλλωστε πως πριν επιλεγούν οι συμμετέχοντες περνάει από κόσκινο η ψυχοσύνθεσή τους... Ατζούν είναι αυτός.

Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, ο Τούρκος παραγωγός ήταν ανοιχτοχέρης με τον τραγουδιστή και του πρόσφερε εβδομαδιαίως 8.000 ευρώ! Συνεπώς, μετά από τρεις εβδομάδες που είναι στον αέρα το ριάλιτι επιβίωσης ο Βαλάντης έχει καταφέρει να "μεγαλώσει" τους λογαριασμούς του κατά 24.000 ευρώ περισσότερο...

Βέβαια, είναι υποψήφιος προς αποχώρηση κι αυτή την εβδομάδα και στο συμβούλιο προκάλεσε πάλι πανικό (δείτε εδώ τι έγινε). Δεν ξέρουμε ακόμα κατά πόσο θα προλάβει να... πάρει κι άλλα λεφτά...