Survivor 5: Το μήνυμα που έλαβε ο Χρήστος Δάντης για την σύντροφό του, Ασημίνα

Η απάντησή του στο instagram

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Το μήνυμα που έλαβε ο Χρήστος Δάντης για την σύντροφό του, Ασημίνα

Σε σχέση με τον Χρήστο Δάντη βρίσκεται η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η παίκτρια του φετινού Survivor , με την ίδια να έχει δηλώσει αρκετές φορές πόσο πολύ της λείπει ο τραγουδιστής, χωρίς βέβαια να έχει αποκαλύψει ανοιχτά το όνομά του.

Ο ίδιος φαίνεται πως παρακολουθεί φανατικά την αγαπημένη του στο ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα θέλησε να απαντήσει και σε ένα μήνυμα που έβαλε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αναφορικά με την ποδοσφαιρίστρια.

Συγκεκριμένα, αναδημοσίευσε μια φωτογραφία όπου απεικονίζεται η Ασημίνα και ο τρόπος που μπαίνει δυναμικά στα αγωνίσματα, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Έτσι με κοίταξε και η πεθερά και ανακάλυψα το ταλέντο μου στον ελεύθερο στίβο» με τον Χρήστο Δάντη να σχολιάζει: «Το φόβο σου να έχουμε Ασημίνα».

Το μήνυμα που έβαλε ο Δάντης για την Ασημίνα

 Survivor 5 το μήνυμα που έλαβε ο Χρήστος Δάντης για την σύντροφό του, Ασημίνα

Αυτοί οι παίκτες είναι τα φαβορί του Survivor 5 - Ανάμεσά τους και η Ασημίνα

Γιωρίκας Πηλίδης: Ακόμα και αν δεν βλέπετε το «Survivor» φέτος, πρέπει σίγουρα να παρακολουθήσετε έναν τουλάχιστον αγώνα του Γιωρίκα, γιατί αλλιώς δεν θα καταλάβετε ποτέ την ταχύτητα που αναπτύσσει όταν τρέχει στους αγώνες μάχης. Είναι πρωταθλητής ελεύθερης πάλης και κάτοχος 8 μεταλλίων σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Παίδων, ρεκόρ που δεν έχει επαναληφθεί ξανά σε αθλητή ίδιου αγωνίσματος, άρα μάλλον δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε τις επιδόσεις του. Μέχρι τη στιγμή που γράφτηκαν αυτές οι γραμμές, από τους 16 αγώνες που έχει συμμετάσχει έχει κερδίσει τους 9 και έχει χάσει τους 7. Να σημειωθεί πως ο Γιωρίκας έχει μπλεξίματα τις τελευταίες ημέρες.

Survivor 5 Γιώργος Πιλίδης

Γιάννης Τσολάκης: Είναι ένας από τους δεκάδες ήρωες-πυροσβέστες που το περσινό καλοκαίρι πάλεψε με τις φλόγες στη φωτιά της Βαρυμπόμπης, ωστόσο ο Γιάννης έλκεται ιδιαίτερα από τα φώτα της τηλεόρασης. Σπούδασε αρχικά Κοινωνική Πολιτική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και έπειτα δημοσιογραφία σε ένα ιδιωτικό ΙΕΚ. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής σε καθημερινό magazino στην τηλεόραση, όμως αν νομίζετε πως ταξίδεψε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να δείξει το καλό προφίλ του, κάνετε λάθος. Ο 31χρονος από τους 7 αγώνες που έχει πάρει μέρος έχει κερδίσει τους 5!

Survivor 5 Γιάννης Τσολάκης

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η μικρότερη σε ηλικία μαχήτρια φέτος είναι η Ασημίνα, που έχει κλείσει τα 23, παίζει ποδόσφαιρο σε επίπεδο Α’ Εθνικής και είναι πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα. Είναι πολύ ανταγωνιστική όπως θα έχετε διαπιστώσει στους στίβους μάχης, ενώ υποφέρει όταν χάνει πόντο για την ομάδα της. Περιττό να αναφέρουμε πως από τους εννέα αγώνες που έχει συμμετάσχει έχει κερδίσει τους 8.

Survivor 5 Ασημίνα Χατζηανδρέου