Κώστας Νικούλι: «Έσπασε» τη σιωπή του για το Survivor - «Δεν ξέρω αν...»

Τι είπε για τον θάνατο του Πετρή;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κώστας Νικούλι: «Έσπασε» τη σιωπή του για το Survivor - «Δεν ξέρω αν...»

Λίγο μετά το συγκλονιστικό trailer που κυκλοφόρησε για τον θάνατο του Πετρή στον Σασμό, ο Κώστας Νικούλι έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να πηγαίνει στο Survivor 5.

O ηθοποιός δεν μπόρεσε να πει ξεκάθαρα πως θα πεθάνει ο χαρακτήρας του, ενώ ξεκαθάρισε πως όσα ακούγονται για τη συμμετοχή του στο Survivor αποτελούν προϊόν fake news.

Οι δηλώσεις του Κώστα Νικούλι για το Survivor 5

«Δεν ξέρω αν τελειώνει ο ρόλος μου οπότε δεν μπορώ να απαντήσω κάτι τέτοιο», είπε αρχικά για τον ρόλο του Πετρή στον Σασμό.

Στη συνέχεια, απαντώντας για το επίμαχο θέμα του Survivor 5, είπε: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι fake...».

Στη συζήτηση επεναίβη και ο Γιάννης Στάνκογλου, λέγοντας: «Δεν τον αφήνουμε να πάει στο Survivor. Δεν τον αφήνουμε να φύγει. Εμείς είμαστε της τέχνης. Εγώ θα πήγαινα πάντως».

Το αντίο του συγγραφέα του Σασμού στον Νικούλι

Νεκρός θα πέσει ο Πετρής στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, κάτι που έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα, ο δολοφόνος του είναι ο Αστέρης, ο οποίος θα τον σκοτώσει καταλάθος, κάτι που όμως θα σημάνει πιθανότατα το τέλος της σχέσης του με την Αργυρώ.

Τα γυρίσματά με τον φόνο του Κώστα Νικούλι στο “Σασμό” έχουν ήδη ολοκληρωθεί για αυτό και τόσο οι συντελεστές όσο και οι ηθοποιοί θελήσαν να αποχαιρετήσουν δημόσια τον Πετρή μέσα από τα social media.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι φυσικά και ο συγγραφέα ςτου βιβλίου, Σπύρος Πετρουλάκης, ο οποίος δημοσίευσε στο Facebook μια φωτογραφία του με τον Κώστα Νικούλι αλλά και ένα στιγμιότυπο από τον τάφο του Πετρή, ο οποίος θα κηδευτεί δίπλα στον πατέρα του, Μάρκο Βρουλάκη.

«Δεν συνηθίζουμε να βάζουμε φωτογραφίες, ούτε να αποκαλύπτουμε γεγονότα της τηλεοπτικής μεταφοράς του βιβλίου μου αλλά σήμερα θα μας επιτρέψετε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον φίλο πια Kostas Nikouli για τη συμμετοχή, το ήθος, και την προσπάθεια που κατέβαλε ώστε να γίνει ο Πετρης της καρδιάς μας. Κωστή μου πάντα μέσα μας η μορφή του Πετρη θα έχει τη δική σου. Καλή σταδιοδρομία καλη συνέχεια και δεν χανόμαστε. Έχουμε κι άλλα όμορφα μπροστά μας», έγραψε ο Σπύρος Πετρουλάκης.

 Σασμός Πετρής

 Σασμός Πετρής τάφος