Survivor 5: Η Ασημίνα «άδειασε» τον Βισκαδουράκη - «Ήταν απάνθρωπο αυτό που έκανε»

Δίχως τέλος τα «καρφιά» της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Η Ασημίνα «άδειασε» τον Βισκαδουράκη - «Ήταν απάνθρωπο αυτό που έκανε»

Χαμός έχει επικρατήσει από το προηγούμενο συμβούλιο του νησιού στο Survivor 5 μεταξύ των Μαχητών και του Θανάση Βισκαδουράκη. Συγκεκριμένα, οι Μαχητές υποστήριξαν πως ο ηθοποιός συνεχώς τους γιούχαρε στο αγώνισμα επάθλου, πως συνεχώς τους υποτιμούσε και προσέβαλε και πως γενικά η συμπεριφορά του ήταν αρκετά αντιαθλητική.

Ωστόσο, οι Διάσημοι έγιναν εξωφρενών στο άκουσμα των δηλώσεων αυτών, με τον ηθοποιό να διαψεύδει τους ισχυρισμούς τους. Η Ασημίνα, βέβαια, ήταν αρκετά ενοχλημένη και τις επόμενες μέρες και όπως είδαμε στο αποψινό (22/1) επεισόδιο, τόνισε πως αυτό που έκανε ήταν απάνθρωπο, γιατί οι Μαχητές δεν είχαν φάει σε αντίθεση με εκείνους.

Το ξέσπασμα της Ασημίνας κατά του Βισκαδουράκη στο Survivor 5

Σε σχέση με τον Χρήστο Δάντη η Ασημίνα

Σε κλάματα ξέσπασε στο (18/1) επεισόδιο του Survivor 5 η Ασημίνα, με αφορμή το έπαθλο επικοινωνίας, με την ίδια να εξομολογείται πως της λείπει πολύ η σχέση της.

Η παίκτρια των Μαχητών που είναι ένα από τα φετινά φαβορί δεν είχε αποκαλύψει μέχρι σήμερα στο παιχνίδι πως έχει σύντροφο, ωστόσο η εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” έχει βγάλει στην φόρα ήδη το όνομά του.

Ο λόγος για τον Χρήστο Δάντη, με την οποία φημολογείται πως είναι μαζί από το καλοκαίρι. Μπορεί να έχουν 33 χρόνια διαφορά, μιας και η Ασημίνα είναι 22 ετών ενώ ο τραγουδιστής 55, ωστόσο δεν φαίνεται να τους πτοεί.