Survivor 5: Ξέσπασε σε κλάματα η Άσπα μετά τον αγώνα - «Δεν πιστεύω ότι έκανα κάτι κακό που είπα ότι...»

Εντάσεις στο στίβο μάχης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Ξέσπασε σε κλάματα η Άσπα μετά τον αγώνα - «Δεν πιστεύω ότι έκανα κάτι κακό που είπα ότι...»

Νικητές του αποψινού (22/1) αγώνα επάθλου του Survivor 5 αναδείχθηκαν οι Διάσημοι, οι οποίοι μάλιστα κέρδισαν με το εντυπωσιακό σκορ 10-3. Οι Μαχητές από την άλλη, φαίνεται πως δεν πήραν και τόσο καλά την ήττα τους, με την Άσπα να δακρύζει και να εκφράζει το παράπονό της ενώπιων όλων των παικτών.

Το ξέσπασμα της Άσπας μετά τον αγώνα στο Survivor 5

«Θέλω να πω στα παιδιά της ομάδας μου ότι όντως έκανα λάθος. Όπως θα μπορούσα να έχω πέσει, να έχω χτυπήσει έτσι και συνέβη να ξεχάσω την τελευταία μπάλα. Είπα μετά, αφού έγινε αυτό, ότι το run το βρήκα! Όντως πίστευα ότι το run το βρήκα και είπα στα παιδιά ότι θέλω να ξαναμπώ για να διορθώσω το λάθος μου.

Δεν πιστεύω ότι έκανα κάτι κακό που είπα ότι θέλω να διορθώσω το λάθος μου. Είπα ότι θέλω να ξαναπαίξω γιατί όντως το πίστευα. Ξαναλέω ότι και να έπεφτα, είναι πάλι και αυτό ένα λάθος. Λάθη κάνουμε όλοι, δεν θα πω ποτέ σε κανέναν γιατί έκανε αυτό ή το άλλο» ανέφερε η παίκτρια των Μαχητών.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Άσπας

Εμείς ψάξαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και βουαλά! Αυτός είναι ο σύντροφος της Άσπας που "λιώνει" για πάρτη του ενώ όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες το ζευγάρι είναι μαζί από το 2018!

Να υπενθυμίσουμε πως η Άσπα Πρεδάρη γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1998. Διατηρεί το δικό της κέντρο αισθητικής και έχει παράλληλα ένα γυμναστήριο το οποίο άνοιξε σε πολύ μικρή ηλικία.

Βρίσκεται σε μακροχρόνια σχέση και δηλώνει πολύ ερωτευμένη. Αποφάσισε να έρθει στο Survivor διότι πιστεύει ότι είναι γεννημένη για την τηλεόραση. Είναι σίγουρη πως με την τρέλα της και τον αυθορμητισμό της θα κερδίσει τη συμπάθεια των συμπαικτών της και του τηλεοπτικού κοινού. Και μπορεί να είναι πολύ καλή αθλήτρια, οι μαγειρικές της ικανότητες, όμως, είναι αυτές που θα την κάνουν να ξεχωρίσει.