Survivor 5: Η άγνωστη σχέση του Γιάννη Τσολάκη με την Ελένη Τσολάκη

Κυκλοφορεί κοινή φωτογραφία τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: Η άγνωστη σχέση του Γιάννη Τσολάκη με την Ελένη Τσολάκη

Σίγουρα το φετινό Survivor έχει απασχολήσει πολύ, λόγω των χαρακτήρων των παικτών. Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει είναι και αυτό του Μαχητή, Γιάννη Τσολάκη, ο οποίος θεωρείται από τους πιο γοητευτικούς παίκτες του 5ου κύκλου, ενώ χθες σχολιάστηκε λόγω της ποινής που έφαγε από την παραγωγή.

Ωστόσο, ένα ερώτημα που μπορεί να έχουν πολλοί τηλεθεατές είναι για το επίθετο του και αν έχει κάποια συγγένεια με την παρουσιάστρια, Ελένη Τσολάκη.

Ποιος είναι ο Γιάννης Τσολάκης και τι συγγένεια έχει με την Ελένη Τσολάκη

Είναι 31 ετών και κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Σπούδασε Κοινωνική Πολιτική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και μετά σε ιδιωτικό ΙΕΚ, δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής καθημερινού magazino στην τηλεόραση. Τα καλοκαίρια εργάζεται ως πυροσβέστης και τους χειμώνες ως ραδιοφωνικός παραγωγός στην Αλεξανδρούπολη, ενώ όπως γράφτηκε είναι ξαδέρφια με την Ελένη Τσολάκη.

Φέτος το καλοκαίρι εργάστηκε ως πυροσβέστης στις πυρκαγιές της Βαρυμπόμπης. Έχει αντικρύσει αρκετές «σκληρές» εικόνες λόγω επαγγέλματος, οπότε δηλώνει πανέτοιμος να «επιβιώσει» στον Άγιο Δομίνικο. Είναι πολύ ευαίσθητος, αυθόρμητος και παρορμητικός. Αν κάτι δε φοβάται στην ζωή του αυτό είναι η… δουλειά!

Η άγνωστη σχέση του Γιάννη Τσολάκη και με την Ελένη Τσολάκη

Ο Τσολάκης φλερτάρει με τον τελικό μαζί με ακόμη 2 παίκτες

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και ήδη από τις πρώτες εβδομάδες προβολής του Survivor 5 έχει γίνει γνωστό σε παραγωγή, κοινό και... Αγιοδομινικανοί πολίτες έχουν ήδη καταλάβει ποιοι είναι οι δυνατοί παίκτες. Και φυσικά σάς τους παρουσιάζουμε!

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Γιωρίκας Πηλίδης: Ακόμα και αν δεν βλέπετε το «Survivor» φέτος, πρέπει σίγουρα να παρακολουθήσετε έναν τουλάχιστον αγώνα του Γιωρίκα, γιατί αλλιώς δεν θα καταλάβετε ποτέ την ταχύτητα που αναπτύσσει όταν τρέχει στους αγώνες μάχης. Είναι πρωταθλητής ελεύθερης πάλης και κάτοχος 8 μεταλλίων σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Παίδων, ρεκόρ που δεν έχει επαναληφθεί ξανά σε αθλητή ίδιου αγωνίσματος, άρα μάλλον δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε τις επιδόσεις του. Μέχρι τη στιγμή που γράφτηκαν αυτές οι γραμμές, από τους 16 αγώνες που έχει συμμετάσχει έχει κερδίσει τους 9 και έχει χάσει τους 7. Να σημειωθεί πως ο Γιωρίκας έχει μπλεξίματα τις τελευταίες ημέρες.

Survivor 5 Γιώργος Πιλίδης

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η μικρότερη σε ηλικία μαχήτρια φέτος είναι η Ασημίνα, που έχει κλείσει τα 23, παίζει ποδόσφαιρο σε επίπεδο Α’ Εθνικής και είναι πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα. Είναι πολύ ανταγωνιστική όπως θα έχετε διαπιστώσει στους στίβους μάχης, ενώ υποφέρει όταν χάνει πόντο για την ομάδα της. Περιττό να αναφέρουμε πως από τους εννέα αγώνες που έχει συμμετάσχει έχει κερδίσει τους 8.

Survivor 5 Ασημίνα Χατζηανδρέου