Survivor 5: "Λύγισε" ο Γιώργος Κατσαούνης - «Είναι όλοι ρουφιάνοι εδώ μέσα»

«Νιώθω προδομένος για άλλη μια φορά από την ομάδα μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5:

Πριν από λίγα λεπτά ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του Survivor 5 όπου παρακολουθήσαμε τον Γιώργο Κατσαούνη να ξεσπάει φανερά σε κλάματα με αφορμή τα όσα έχουν προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες καθώς ο ίδιος φαίνεται πως έχει αποκλειστεί από την ομάδα του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να το διαχειριστεί.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «όλοι έβγαλαν εμένα ψεύτη. Δηλαδή βρήκαν ένα παιδί που δεν μιλάει, δεν λαλάει, κρατάει ομερτά και ούτε πρόκειται. Τον εαυτό μου να τον δικαιολογώ, να δώσω όμως κάποιον άλλον… Δεν δίνω κανέναν. Όπως είπα τότε για τον Μαρτίκα γιατί είναι όλοι ρουφιάνοι εδώ μέσα.

«Καλύτερα είναι από την μία να κάθομαι μόνος μου παρά να έχω τέτοιου είδους φιλίες. Νιώθω ότι ο κόσμος με ακούει… Sorry που συγκινούμαι! Ξέρω ότι θα με κρατήσει μέσα στο παιχνίδι με όποιον και αν βγω στον ντάκο.

Δεν το συνηθίζω να συγκινούμαι, αλλά μιλάει το εδώ. Sorry κιόλας! Νιώθω προδομένος για άλλη μια φορά από την ομάδα μου. Προδοσία».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κατσαούνη στο Survivor 5

Η ομάδα που κερδίζει απόψε το 1ο αγώνισμα ασυλίας

Απόψε Κυριακή 30/1 θα παρακολουθήσουμε ακόμη ένα αγώνισμα ασυλίας και πρόκειται για το πρώτο της νέας εβδομάδας που ξεκινάει στο Survivor 5. Διάσημοι και Μαχητές παρά τους καβγάδες και τις εντάσεις τόσο στις παραλίες τους όσο στους αγωνιστικούς χώρους, πρόκειται να τα δώσουν όλα. Ωστόσο θα καταφέρουν να δώσουν τις επιδόσεις που πρέπει ή θα τους επηρεάσουν οι καταστάσεις;

Συγκεκριμένα στο επεισόδιο του Σαββάτου 29/1 οι Διάσημοι έγιναν μαλλιά κουβάρια, λόγω της συμπεριφοράς της Μυριέλλας Κουρεντή. Αθηνά και Ευρυδίκη την κατηγόρησαν πως είναι "ηθοποιός" με την δεύτερη μάλιστα να βγαίνει εκτός εαυτού και να ουρλιάζει.

Σήμερα όμως ήρθε η ώρα των Μαχητών να τσακωθούν μεταξύ τους. Ο Γιώργος Κατσαούνης έχει φύγει από την καλύβα και δηλώνει καθαρά πως πλέον είναι "εκτός" ομάδας αφού από εδώ και στο εξής θα μάχεται μόνος τους και όχι ομαδικά. Η ανακοίνωση του αυτή μπροστά σε όλους όμως θα φέρει αντιδράσεις.

Η ομάδα που κερδίζει απόψε το 1ο αγώνισμα ασυλίας του Survivor 5

Το αγώνισμα, θα είναι πολύ δύσκολο. Στην αρχή ένας παίκτης θα μπαίνει σε μια μπάλα όρθιος με τους συμπαίκτες του να τον σπρώχνουν μέχρι ένα σημείο. Από εκεί θα πρέπει να βγει από την μπάλα και μετά από μερικά εμπόδια να φτάσει στον στόχο που είναι σχετικά εύκολος.

Ποια ομάδα πιστεύετε θα είναι πιο επηρεασμένη από τις εντάσεις και δεν θα καταφέρει να αποδώσει σωστά; Θα σας πούμε εμείς! Σύμφωνα με πληροφορίες του Youwekly.gr η ομάδα που θα κερδίσει είναι αυτή των Διάσημων. Θα φτάσει πρώτη στους 10 πόντους και δεν θα αναγκαστεί θα βγει υποψήφιος κανένας παίκτης της στο συμβούλιο του νησιού.