Survivor 5: Μελαχρινός με μούσια - Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της Άσπας Πρεδάρη

Έχει δηλώσει κι αυτός συμμετοχή στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Μελαχρινός με μούσια - Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της Άσπας Πρεδάρη

Τρελά ερωτευμένη δηλώνει η παίκτρια των Μαχητών, Άσπα Πρεδάρη, με τον σύντροφό της, ο οποίος έχει εξίσου δηλώσει συμμετοχή στο Survivor 5 και δεν είναι καθόλου περίεργο να τον δούμε κι αυτόν σε λίγο καιρό στον Άγιο Δομίνικο.

Η Άσπα είναι 23 ετών, έχει το δικό της γυμναστήριο, όπως κι ένα κέντρο αισθητικής. Νιώθει γεννημένη για την τηλεόραση και αν πολλοί θεωρούν ότι το σώμα της και η φυσική της κατάσταση θα είναι τα ατού της στο Survivor κάνουν λάθος. Η ίδια ΤΌΝΙΣΕ πως οι μαγειρικές της ικανότητες θα ήταν αυτές που θα την βοηθούσαν πιο πολύ από όλα στο παιχνίδι.

Η παίκτρια των Μαχητών διατηρεί χρόνια σχέση με τον αγαπημένο της, Θωμά, τον οποίο πολλές φορές αναφέρει μέσα στο παιχνίδι, ακόμα και την πρώτη μέρα, με την ίδια να είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Ισχύει ότι έχει δηλώσει και ο φίλος μου συμμετοχή. Όχι απλά θα ήθελα να έρθει, αλλά μπορεί να φύγω και μαζί του. Το ότι μου λείπει είναι ο πρώτος από τους δύο παράγοντες που θα με δυσκολέψει πιο πολύ από όλα. Το ένα είναι ο Θωμάκος που θα μου λείψει πάρα πολύ και το άλλο το κρύο που θα με δυσκολέψει».

Εμείς με μια γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, βρήκαμε αρκετές φωτογραφίες με τον σύντροφό της, με τον οποίο ταιριάζουν ομολογουμένως πολύ.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό, η Άσπα είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο Twitter.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Άσπας Πρεδάρη από το Survivor 5

Survivor 5 ο σύντροφος της Άσπας Πρεδάρη

Survivor 5 αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της Άσπας Πρεδάρη

Το νέο ανάρμοστο πλάνο της που έφερε αντιδράσεις

Το δρόμο του The Bachelor φαίνεται πως ακολουθεί και το Survivor 5, μιας και στο επεισόδιο της Τετάρτης (26/1), προβλήθηκαν μερικά άκρως αποκαλυπτικά πλάνα, τα οποία συζητήθηκαν ιδιαίτερα από το Twitter.

Συγκεκριμένα, το πλάνο αυτό ήταν από τη μονομαχία της Άσπας των Μαχητών στο αγώνισμα. Τα πλάνα του σκηνοθέτη εστίασαν στα οπίσθια της παίκτριας και φυσικά οι εικόνες αυτές δε θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.