Survivor 5: Σοκαριστικός τραυματισμός για την Ασημίνα - «Πάγωσαν» όλοι μόλις την είδαν

Έτρεξαν να την βγάλουν από τη θάλασσα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Σοκαριστικός τραυματισμός για την Ασημίνα - «Πάγωσαν» όλοι μόλις την είδαν

To σημερινό (9/2) αγώνισμα του Survivor 5 περιλαμβάνει έναν εξαιρετικά απαιτητικό στίβο μάχης, ο οποίος όπως φαίνεται κατάφερε να μετρήσει το πρώτο «θύμα» του. Ο λόγος φυσικά για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία τραυματίστηκε πολύ σοβαρά μετά από ένα άλμα της.

Συγκεκριμένα, η Ασημίνα, η οποία έχει εξηγήσει πως δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά με το υγρό στοιχείο, προσπάθησε να βουτήξει στο νερό ωστόσο δεν υπολόγισε το βάθος και έτσι τραυμάτισε το γόνατό της.

Αμέσως μπήκαν οι γιατροί προκειμένου να διαπιστώσουν τι συνέβη, ενώ λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιανός εξήγησε πως δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό ωστόσο για προληπτικούς λόγους θα μείνει εκτός αγωνίσματος, μέχρι να διαπιστωθεί ακριβώς τι έχει, ενώ στο νοσοκομείο βρίσκεται και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ο τραυματισμός της Ασημίνας στο Survivor 5

Το σχόλιο όλο νόημα του Χρήστου Δάντη μετά την επιβεβαίωση της Ασημίνας για την σχέση τους

Την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη επιβεβαιώσε στο 1/2 επεισόδιο του Survivor 5 η Ασημίνα, η οποία είπε χαρακτηριστικά έναν στίχο από την μεγάλη του επιτυχία "Αναπάντητες κλήσεις".

Την ίδια ώρα ο Χρήστος Δάντης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, χωρίς όμως να σχολιάζει κάτι συγκεκριμένο για την αγαπημένη του.

"Είμαι φαν του Survivor, το παρακολουθώ από πέρυσι. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο... Κατά τα άλλα, αγωνιστικούς συντροφικούς χαιρετισμούς στο Survivor", είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.