Survivor 5: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα επάθλου

Κανονικός θρίλερ το αγώνισμα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα επάθλου

Οι Μαχητές φαίνεται πως... δε θα φάνε στο Survivor εξαιτίας της κατάρας, που υπάρχει εδώ και δύο εβδομάδες, αφού και σήμερα (9/2) στο αντίστοιχο αγώνισμα, οι Διάσημοι ήταν για ακόμη μια φορά οι μεγάλοι νικητές.

Το σερί της κόκκινης ομάδας δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να σταματήσει, παρότι οι αντίπαλοί τους φαινόταν να έχουν μεγαλύτερο κίνητρο. Την ίδια στιγμή, άλλωστε, οι Διάσημοι είχαν να σκέφτονται τον παίκτη, που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και πάλι ήθελαν να κερδίσουν, για να απολαύσει κάθε παίκτης το δικό του βαζάκι με το ταχίνι.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν εκπληκτικές στο στίβο μάχης και παίρνοντας τέσσερις νίκες η καθεμία στον αγώνα πρωτίστως των κοριτσιών και ύστερα των αγοριών, που για πρώτη φορά διεξήχθη στο Survivor, έκαναν το 1-0 για την ομάδα τους, με τους Μαχητές να έχουν μία μεγάλη απώλεια λόγω του τραυματισμού της Ασημίνας.

Σειρά πήραν τα αγόρια, με τους άνδρες των Μαχητών να είναι γενικά ανώτεροι πέραν ορισμένων «εκλάμψεων» των Διασήμων, που όμως και πάλι έμοιαζαν απειλητικές. Τελικά, ωστόσο, το 1-1 ήταν γεγονός και όλα θα κρίνονταν σε έναν αγώνα «Best out of three», διαλέγοντας κάθε ομάδα τον καλύτερο άνδρα και την καλύτερη γυναίκα παίκτρια.

Η Μυριέλλα άνοιξε το σκορ απέναντι στη Σοφιάννα, αλλά ο Ανδρέας ισοφάρισε τελευταία στιγμή απέναντι στον Άρη Σοϊλέδη, για να πάμε σε flag race. Εκεί, οι Διάσημοι έκαναν την κίνηση ματ, διαλέγοντας τη Μυριέλλα για τον τελικό στόχο κι εκείνη «ξέρανε» τον Ανδρέα, δίνοντας την νίκη στην ομάδα της.

Η νίκη των Διάσημων στο Survivor 5

Ποιος φεύγει;

Σας το αποκαλύψαμε πρώτοι εχθές 8/2 αλλά όπως λέει και η γιαγιά μου η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως! Ένας από τους 5 προτεινόμενους Survivors προς αποχώρηση βρίσκεται ήδη στον ξενοδοχείο και το όνομα αυτού είναι μεγάλη ανατροπή αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Αυτή την εβδομάδα υπήρξε διαφοροποίηση όσον αφορά την διαδικασία της ψηφοφορίας! Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες - στους Διάσημους για την ακρίβεια, μιας και ήταν αυτοί οι ηττημένοι και των δυο ασυλιών, πως θα πρέπει να βγάλουν δυο υποψήφιους από την κάλπη κι όχι έναν!

Και κάπως έτσι συγκεντρώθηκε η "αγία" πεντάδα: Μυριέλλα, Λάμπρος, Αθηνά, Ευρυδίκη και Απόστολος.

Φαβορί για την έξοδο ήταν η Αθηνά αλλά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που έχουν έρθει από εχθές στα χέρια μας αυτός που βρίσκεται ήδη στον ξενοδοχείο είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας! Ντάξει, δεν θα τον χαλάσει, θα πάει να συναντήσει την αγαπημένη του που τον περιμένει πως και πως (δείτε την εδώ, είναι μια κούκλα).

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils