Survivor 5: «Γύρισε και είπε τον Σάββα...» - Στο "στόχαστρο" των Μαχητών ο Κατσαούνης

Η αποκάλυψη της Μαίης Εμμανουηλίδου

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: «Γύρισε και είπε τον Σάββα...» - Στο

Στα χειρότερά τους είναι οι παίκτες της μπλε ομάδας στο Survivor 5, αφού για ακόμα μια φορά έχασαν το αγώνισμα ασυλίας στο αποψινό 14/2 επεισόδιο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει ξανά να αποφασίσουν ποιος είναι ο επόμενος παίκτης ο οποίος θα βγει στον ''τάκο'', σε μια απέλπιδα προσπάθεια να δυναμώσουν την ομάδα τους και να γευτούν την νίκη έπειτα από 21 μέρες πείνας.

Οι εντάσεις, λοιπόν, όπως είναι φυσικό, είναι συνεχόμενες και όπως είδαμε, οι Μαχητές τρώγονται συνεχώς μεταξύ τους. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο βρέθηκε ο Γιώργος Κατσαούνης, σχετικά με τον τρόπο που συμπεριφέρεται στους συμπαίκτες του αλλά και τα λόγια που λέει για αυτούς, με την Μαίη Εμμανουηλίδου, να κάνει μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε.

Τα λόγια του Γιώργου Κατσαούνη για τον Σάββα Κάλφα στο Survivor 5

«Ποια βούληση; Χθες γύρισε κι είπε τον Σάββα νταβατζή. Ο Γιώργος δεν ξέρει να μιλήσει. Δεν έχει ούτε ήθος ή αρχές. Στην αρχή τον δικαιολογούσα γιατί έλεγα ότι είναι παιδί του χωριού, έχει μείνει σε παγκάκια, δεν έχει σπουδάσει. Τον δικαιολογούσα αλλά μέχρι ένα σημείο.

Από εδώ και πέρα δε θα ασχολούμαι μαζί του. Αν δεν μπορεί να κάνει διάλογο μαζί μου και δεν μου μιλά σωστά, δε θα απαντώ ποτέ», είπε χαρακτηριστικά η Μαίη Εμμανουηλίδου για τον Γιώργο Κατσαούνη.

Τρεις Survivors υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τα πράγματα έφτιαξαν αρκετά για την ομάδα των Διάσημων! Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που έγραψα πως προτεινόμενος προς αποχώρηση ήταν κάποιος Κόκκινος. Οι Μπλε έχουν πέσει πολύ και πεινάνε κιόλας. Είδατε τελικά που στο Survivor όλα μπορούν να αλλάξουν από το ένα λεπτό στο άλλο;

Εδώ και λίγο καιρό οι Μπλε έχουν κάνει την μια ήττα μετά την άλλη. Δεν έχουν φάει, γι' αυτό μπήκε φαγητό στις ασυλίες μπας και αλλά...που;

Κι αυτή την εβδομάδα μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί σερί νίκες από τους Κόκκινους. Στο χθεσινό 13/2 επεισόδιο μάλιστα είχαμε την πρώτη ασυλία που όπως πολύ σωστά σας είχαμε αποκαλύψει στο Youweekly.gr από πολύ νωρίς οι Διάσημοι την πήραν.

Αποτέλεσμα αυτού, μπλε να παίξουν για ατομική, την οποία κέρδισε ο Σάββας...

...και στο συμβούλιο να ρίξουν στον τάκο τον Ανδρέα.

Σας έχουμε ήδη αποκαλύψει ποια ομάδα κερδίζει απόψε την δεύτερη ασυλία (δείτε εδώ) οπότε το μόνο που μένει είναι να σας δώσουμε τα ονόματα των υπόλοιπων υποψήφιων προς αποχώρηση!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο Σάββας που έχει την ατομική ασυλία θα ρίξει στον τάκο την Πελαγία ενώ η ομάδα από ψηφοφορία θα βγάλει τον Μαρτίκα... Άρα τρεις υποψήφιοι γι' αυτή την εβδομάδα: Ανδρέας, Πελαγία και Σπύρος...

Εδώ θα είμαστε να σας δώσουμε και το όνομα αυτού που τελικά θα φύγει... Μετράτε αντίστροφα...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils