Survivor 5: «Όσο εμείς κερδίζαμε τις ασυλίες, εκείνοι...» - Έκανε άνω κάτω τους Μαχητές ο Μαρτίκας

«Έπρεπε να είχαμε χάσει τις πρώτες ασυλίες»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Όσο εμείς κερδίζαμε τις ασυλίες, εκείνοι...» - Έκανε άνω κάτω τους Μαχητές ο Μαρτίκας

Χωρίς καμία πλέον αμφιβολία, ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο παίκτης των Μαχητών ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει ίντριγκα από το πουθενά. Μετά και από την τελευταία ήττα στο σημερινό (14/2) αγώνισμα ασυλίας του Survivor 5, εξήγησε στους συμπαίκτες του, το λάθος που έκαναν στην αρχή του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα εξήγησε πως όταν οι Μαχητές έπαιρναν σερί τις πρώτες ασυλίες, οι Διάσημοι έβγαζαν από την ομάδα τους, τους παίκτες που δεν ήταν καλοί αγωνιστικά και έτσι ανασυγκροτήθηκαν.

Το ίδιο έπρεπε να έχουν κάνει λοιπόν και οι Μαχητές οι οποίοι έχουν τώρα βρεθεί σε μειονεκτική θέση. Οι συμπαίκτες του εννοείται απόρησαν μόλις τον άκουσαν.

Το σχόλιο του Μαρτίκα για τις νίκες στο Survivor 5

Η παραγωγή διώχνει τον Σπύρο Μαρτίκα;

Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί για τις... συμπτώσεις που υπάρχουν γύρω από γεγονότα του Survivor, ειδικά όταν πρόκειται για αποχωρήσεις, οι οποίες τυχαίνει να συμβαίνουν σε μια ιδανική συνθήκη για την παραγωγή ή για τον ίδιο τον παίκτη.

Την τελευταία εβδομάδα, άλλωστε, είδαμε εκτός του Λάμπρου Κωνσταντάρα να αποχωρεί και η Αθηνά Ευμορφιάδη. Η πρωταθλήτρια kick boxing δε βρίσκεται πια στον Άγιο Δομίνικο, μάλιστα, μετά από πρόταση του Γιώργου Λιανού, δίνοντας αφορμή για να «ξεσπάσουν» οι φήμες ως προς τις συνθήκες αποχώρησής της.

Τις επόμενες μέρες, μάλιστα, αναμένεται να δούμε ακόμη μια αποχώρηση από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, με έναν εκ των παικτών να «καίγεται» να γυρίσει στην Ελλάδα, κάτι που σημαίνει πως δεν είναι απίθανο, εντελώς τυχαία, να τον δούμε να αποχωρεί μέσω της τηλεοπτικής ψήφου.

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο γνωστός φαρμακοποιός έχει προκαλέσει αντιδράσεις εντός του κλάδου του για τη συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά αυτό δεν είναι τη δεδομένη στιγμή το πιο μεγάλο του πρόβλημα.

Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr