Survivor 5: "Κόλαφος" ο Περικλής Κονδυλάτος - «Είχαμε δει από το GNTM τον χαρακτήρα της Κάτιας»

Την "κατακεραύνωσε" για τα καλά...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5:

Στην εκπομπή Τι λες τώρα βρέθηκε καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου 19/2 ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το περσινό Survivor αλλά και στην Κάτια Ταραμπάνκο, με αφορμή τις κατηγορίες εις βάρος της περί κλοπής τροφίμων.

Οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για την Κάτια Ταραμπάνκο

«Η Κάτια δεν αρνήθηκε πως έκλεψε το ρύζι όταν την κατηγόρησε η Ελευθερία Ελευθερία, καθώς απάντησε ότι το έκανε, γιατί φέρνει νίκες».

Η ανάρτηση του Περικλή μετά το σχόλιο της Κάτιας στο Survivor 5

Λίγο μετά το σχόλιο που έκανε η Κάτια Ταραμπάνκο στο (16/2) επεισόδιο του Survivor 5 για το ρύζι που είχε κλέψει πέρυσι, ο Περικλής Κονδυλάτος θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση και να εξηγήσει με ποιον ακριβώς τρόπο έγιναν ορισμένα γεγονότα.

«Λοιπόν επειδή λέγονται πολλές ανακρίβειες και δεν είμαστε εκεί να υπερασπισουμε τον εαυτό μας, το ρύζι δεν βρέθηκε, εκλάπη. Δεν υπάρχουν πεταμένα άβραστα σακουλάκια ρύζι στην ζούγκλα. Η Κάτια απολογήθηκε και όταν βρήκε τα σκούρα μη μπορώντας να μας αντιμετωπίσει πλέον αποχώρησε προφασιζομενη την υγεία της.

Δεν γίνεται να έχει κάποιος λόγο και βήμα για γεγονότα που έγιναν στο παρελθόν και εμείς να μην μπορούμε να πάρουμε θέση. Ξέρουν όλοι από την ομάδα τι έγινε και οι περισσότεροι το συνυπογράφουν. Επιπλέον το αν βγαίνοντας η Κάτια αντιμετώπισε ασχημη συμπεριφορά από τον κόσμο για αυτό δεν φταίμε εμείς.

Φταίει η πράξη της και όχι εμείς. Μάθημα ηθικής δεν δεχόμαστε από εσένα Κάτια. Ειδικά από εσενα. Εάν της ακυρωθηκαν δουλειές όπως είπε φταίει αυτό που έδειξε για τον χαρακτήρα της. Υποκρισία και ψέματα. Λυπάμαι πάρα πολύ που περίμενε ένα χρόνο για να πει όλα αυτά χωρίς να είμαστε παρόντες», έγραψε χαρακτηριστικά.