«Το Survivor είναι ένα υπερτσαλάκωμα» - Ο Ηλίας Βρεττός «κατακεραύνωσε» το ριάλιτι επιβίωσης

«Δεν είμαι διατεθειμένος να μπω»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Το Survivor είναι ένα υπερτσαλάκωμα» - Ο Ηλίας Βρεττός «κατακεραύνωσε» το ριάλιτι επιβίωσης

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Τρίτης (22/2) ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Survivor 5 και απάντησε στο αν είναι κάποια στιγμή διατεθειμένος να μπει σε αυτή τη διαδικασία.

Την ίδια στιγμή, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στον έρωτα που ζει με την αγαπημένη του σύντροφο, Αναστασία Δεληγιάννη (δείτε εδώ φωτογραφίες από την τελευταία κοινή εξόρμησή τους).

Οι δηλώσεις του Ηλία Βρεττού για το Survivor 5

«Στον βωμό των χρημάτων θεωρώ θυσιάζονται πολύ πιο σημαντικά ζητήματα για έναν καλλιτέχνη για να πάει στο Survivor.

Το Survivor είναι ένα υπερτσαλάκωμα θεωρώ, στο οποίο δεν είμαι διατεθειμένος να μπω.

Σε παρακολουθεί μια κάμερα στη χειρότερη στιγμή σου. Όλοι έχουμε έναν κακό εαυτό και σε πολύ δύσκολες συνθήκες θα τον βγάλουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Βρεττός για το Survivor 5.

Τι θα δούμε σήμερα (22/2) στο Survivor 5

"Κόλαση" θα είναι το σημερινό 22/2 επεισόδιο του Survivor 5, μετά το χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού όπου υποψήφια προς αποχώρηση βγήκε η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Στην ομάδα των Διάσημων λοιπόν επικρατεί το απόλυτο χάος.

Μετά τον τσακωμό του Σάκη Αρσενίου με τον Τάκη Καραγκούνια, σειρά έχουν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως η πρώτη ψήφισε την συμπαίκτρια της για να βγει στον τάκο. Στην κάμερα μάλιστα, ανέφερε πως οι περισσότεροι έχουν νευριάσει μαζί της γιατί τους χάλασε τα σχέδια.

Στην παραλία λοιπόν οι δυο συμπαίκτριες θα τσακωθούν άσχημα, με την Ναυσικά μάλιστα να βγαίνει εκτός εαυτού και να φωνάζει. Ο Άρης Σοϊλέδης που θα μπει ανάμεσα τους για να τις χωρίσει θα τα.. ακούσει άσχημα. Θα επηρεάσει το άσχημο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και την επίδοση τους στο αγώνισμα;

Όσον αφορά το σημερινό αγώνισμα θα έχει έπαθλο επικοινωνία! Και οι δυο ομάδες το θέλουν πάρα πολύ, καθώς μετά το φαγητό το να μιλήσουν με κάποιο πρόσωπο της οικογένειας τους είναι το πιο σημαντικό.

Οι παίκτες λοιπόν θα πλαντάξουν στο κλάμα! Ειδικά, ο Απόστολος Ρουβάς που θέλει να μιλήσει με τον πατέρα του, αλλά και ο Τάκης που θέλει πάρα πολύ να δει τα παιδιά του.

Ο στίβος μάχης θα έχει πολλά εμπόδια, αλλά και νερό κάτι που τον κάνει ακόμη πιο δύσκολο! Ωστόσο εμείς γνωρίζουμε την ομάδα που θα κερδίσει!