Survivor 5 - highlights 26/2: Η νέα παίκτρια, το έπαθλο και ο Κατσαούνης με την Μυριέλλα

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - highlights 26/2: Η νέα παίκτρια, το έπαθλο και ο Κατσαούνης με την Μυριέλλα

Πολλά περιστατικά παρακολουθήσαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5, πριν αλλά και μετά την είσοδο της νέας παίκτριας που μπήκε στην ομάδα των Μαχητών. Τα καρφιά και οι εντάσεις ήταν αρκετές.

Τα 26/2 highlights του Survivor 5

«Η Ναυσικά και ο Απόστολος έχουν πρόβλημα»

Όπως είναι λογικό οι εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης κάθε φορά είναι άκρως καταιγιστικές καθώς οι ισορροπίες στις παραλίες τόσο των Διασήμων όσο και των Μαχητών αλλάζει ολοένα και περισσότερο.

Έτσι λοιπόν, μετά από την αποχώρηση του Σάκη Αρσενίου όπου άφησε άφωνους τους υπόλοιπους παίκτες, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης δεν δίστασε να "κατακεραυνώσει" τον Απόστολο Ρουβά αλλά και την Ναυσικά λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έχουν πρόβλημα.

Δεν έχουν τέλος τα "καρφιά" της Κουρεντή για τον Κατσαούνη - «Έχει ξεκάθαρα πρόβλημα, ξενέρωσα»

Tα βέλη ετοίμασε και η Μυριέλλα Κουρεντή για τον Γιώργο Κατσαούνη παρόλο που οι δυο τους πριν από λίγο καιρό είχαν έρθει αρκετά κοντά μεταξύ τους.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δεν δίστασε να αναφέρει στην κάμερα του Survivor 5 χαρακτηριστικά: «Ο Κατσαούνης έχει ξεκάθαρα πρόβλημα μαζί μου. Δεν μπορεί να δεχθεί ότι προτίμησα να βγω και να υποστηρίξω την αλήθεια τότε στο συμβούλιο και ξενέρωσα που από μόνος του ξεμπροστιάστηκε γιατί δεν ήθελε να παραδεχθεί τα λάθη του και τα ατοπήματα του.

Αυτό που γύρισε και είπε, πως του είπα ότι πουλάει το μεταξύ μας, είναι ένα τεράστιο ψέμα! Αυτό που ουσιαστικά συμβαίνει με τον Κατσαούνη είναι ότι όπου σταθεί και όπου βρεθεί, μάλλον μέχρι να αποχωρήσει ή να αποχωρήσω από το Survivor, θα κάθεται και θα προσπαθέί να με βγάζει φάουλ, να με βγάζει διπρόσωπη, να πείσει όλη την ομάδα και την κολλητή του, Ασημίνα».

Σε σοκ οι Μαχητές με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού - Αυτή είναι η νέα παίκτρια

Αναμφίβολα το Survivor 5 είναι το παιχνίδι των ανατροπών καθώς σε κάθε επεισόδιο βλέπουμε οι εξελίξεις να είναι άκρως καταιγιστικές αφού οι ισορροπίες στις σχέσεις των παικτών έχουν περάσει από 40 κύματα.

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως στο παιχνίδι μπαίνει η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Όπως ήταν λογικό, οι παίκτες έμεινα άναυδοι μετά από την συγκεκριμένη ανακοίνωση καθώς την υποδέχτηκαν αρκετά χαρούμενη.

Αποκαλύφθηκε η άγνωστη σχέση Ασημίνας Χατζηανδρέου και Σταυρούλας Χρυσαείδη

Όπως ήταν αναμενόμενο οι Μαχητές δεν δίστασαν να δείξουν τον ενθουσιασμό τους ενώ από την άλλη η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποφάσισε επίσης να κάνει και μια αποκάλυψη για το γεγονός από που γνωρίζει την Σταυρούλα.

«Τυγχάνει την Σταυρούλα να την ξέρω από τον στίβο. Έχουμε παίξει μαζί και στον πρώτο μας σύλλογο. Εγώ έφυγα μετά πήγα στο ποδόσφαιρο. Έχουμε τρέξει μαζί σκυτάλη. Πρέπει να ήταν το πρώτο και το τελευταίο 400αρι που είχα τρέξει. Την γνωρίζω πολύ καλά, είναι σκυλί μαύρο. Είναι πολύ δυνατή και ξέρω πως οι αποστάσεις που κάνει είναι πολύ καλές για αυτό που έχει έρθει να κάνει εδώ».

«Φαίνεται ότι το κορίτσι είναι ηθοποιός αλλά...» - "Κόλαφος" ο Κατσαούνης

Οι σχέσεις ανάμεσα σε Γιώργο Κατσαούνη και Μυριέλλα Κουρεντή έχουν αλλάξει κατά πολύ καθώς πλέον οι δυο παίκτες ανταλλάζουν πολλαπλά πυρά από την μια πλευρά στην άλλην.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στο συμβούλιο πέταξα μια χειροβομβίδα και ναι, το είπα μπροστά στα μούτρα της Μυριέλλας και υποστήριξα τον Άρη ότι είχε δίκιο πως η Μυριέλλα είναι διπρόσωπη.

Η Μυριέλλα δεν το παραδεχόταν και ήταν πάρα πολύ κακό για μένα αυτό γιατί όλοι πιστεύω πως κατάλαβαν ότι έχω δίκιο. Βγήκε και η Ασημίνα να με υποστηρίξει. Φαίνεται ότι το κορίτσι είναι ηθοποιός. Δεν αντιλέγω ότι δεν με γούσταρε και το τονίζω αλλά δεν ήρθα εδώ πέρα για να πουληθώ οπότε είναι σιχαμάρα αυτό για μένα.

Το θεωρώ ανόητο αυτό το πράγμα. Μόνο ένας ανόητος μπορεί να πουλήσει τα συναισθήματα του πραγματικά. Για αυτό και στον αγώνα μπάσκετ της είπα στοπ και γιοκ»

Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επάθλου

Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν το φαγητό, μιας και η πείνα τους έχει "χτυπήσει" κόκκινο.

Τελικά, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει με σκορ 10 - 8 ήταν οι Μαχητές, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly.

Ο κακός "χαμός" με την Βρισηίδα και τις στρατηγικές της

Μπορεί το Survivor να είναι το παιχνίδι των ανατροπών καθώς δεν υπάρχει παίκτης που να μην έχει κάποια ανάλογη στρατηγική. Μάλιστα, ένας από αυτούς φαίνεται να είναι ξεκάθαρα και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η παίκτρια των Διάσημων από την αρχή βρέθηκε ανάμεσα στις «ισχυρές» κλίκες των Κόκκινων παίρνοντας από κοντά της την Ευρυδίκη, την Αθηνά και πια την Κάτια. Τελευταίος της στόχος ήταν να πλήξει την υποομάδα του Άρη, του Σάκη και της Ναυσικάς και το κατάφερε καθώς ο τραγουδιστής αποχώρησε την Πέμπτη.

Όπως είδαμε λοιπόν στο αποψινό 26/02 επεισόδιο η ίδια δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το σχέδιό μου να σπάσει το παρεάκι πέτυχε». Έτσι, οι χρήστες του Twitter δεν άντεξαν μετά από αυτό που άκουσαν με αποτέλεσμα τα σχόλια να πάρουν "φωτιά" εναντίον της.

Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter