Survivor 5 spoiler 9/3: ΑΧ ΚΡΙΜΑ! - Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

Θα τους κοστίσει αρκετά...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 9/3: ΑΧ ΚΡΙΜΑ! - Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

Τα αγωνίσματα ασυλίας ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας 7/3 και αποτέλεσμα αυτών ήταν να βγουν στον τάκο τρεις Survivors από την ομάδα των Μαχητών: Ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Σάββας Κάλφας από την κάλπη και η Σταυρούλα Χρυσαείδη από την Μαίη Εμμανουηλίδου που κέρδισε την ατομική ασυλία και έπρεπε να υποδείξει έναν συμπαίκτη της.

Παρά το γεγονός πως απόψε 8/3 έχουμε αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει) και αύριο το βράδυ είναι να παρακολουθήσουμε την αποχώρηση, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ήδη ποιος παίκτης βρίσκεται κοντά στο να πει το μεγάλο αντίο στους συμπαίκτες του και να πάρει την βαλιτσούλα του για άλλα μέρη.

Ποιος Survivor είναι ο πιο αδύναμος κρίκος;

Σύμφωνα με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο ο πιο αδύναμος κρίκος μέχρι στιγμής δεν είναι κάποιος που δεν περιμένατε! Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει τεθεί ξανά στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού - κι όχι μια φορά - κι έχει δείξει πως ο τηλεθεατής τον στηρίζει απεριόριστα άρα αν μας ρωτάτε δεν υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσει αυτός. Ξυπνάει και κόντρες, αρέσουν αυτά!

Άρα μας μένουν Σάββας και Σταυρούλα... Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια: Σταυρούλα η πιο αδύναμη. Πάντα ο πιο καινούργιος την πληρώνει! Κρίμα όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση γιατί είναι μια από τις αρκετά δυνατές παίκτριες... Τέλος πάντων...

Δεν είναι το οριστικό, υπενθυμίζουμε! Όταν έχουμε 100% επιβεβαιωμένο spoil εδώ θα είμαστε - εννοείται - να τα ξαναπούμε!

UPDATE! ΑΝΑΤΡΟΠΆΡΑ ΣΟΚ! ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΦΕΥΓΕΙ ΤΕΛΙΚΑ

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils