Survivor 5 - highlights 9/3: Το ξέσπασμα της Σταυρούλας, ο γάμος του Σοϊλέδη και η αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5 - highlights 9/3: Το ξέσπασμα της Σταυρούλας, ο γάμος του Σοϊλέδη και η αποχώρηση

Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο 9/3 του suvivor 5 έμελλε να φέρει για άλλη μια φορά ένταση και ίντριγκα στους τηλεθεατές. Μεγάλη μάχη δόθηκε από τις δύο αντίπαλες ομάδες, με τελικό νικητή την κόκκινη ομάδα. Φαίνεται οι διάσημοι πήραν τα πάνω τους μετά το έπαθλο επικοινωνίας και ειδικά ο Άρης που μίλησε με την καλή του, με αποτέλεσμα να πάρουν μια νίκη φαγητού. Όσο για τους μαχητές το κλίμα αρχίζει να βαραίνει ξανά.

Tα highlights από το επεισόδιο 9/3 του Survivor 5

H αποχώρηση του Σάββα Κάλφα από την ομάδα των μαχητών

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως το κοινό αποφάσισε μέσω της ψήφου του να αποχωρήσει από την ομάδα των μαχητών ο Σάββας Κάλφας, κάτι που άφησε άφωνους τους συμπαίκτες του.

Ο Άρης Σοϊλέδης κάλεσε τους συμπαίκτες του στον γάμο του - «Ελπίζω να μας τιμήσετε»

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ποδοσφαιριστής αποκάλυψε ότι ο γάμος του με την εντυπωσιακή παρουσιάστρια ήταν να πραγματοποιηθεί πέρσι το καλοκαίρι, ωστόσο ο κορωνοϊός ανέβαλε τα σχέδια τους.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν μια φανταστική μέρα η χθεσινή, το έπαθλο επικοινωνίας το έχουμε πάντα ανάγκη και μίλησα και με τη γυναίκα μου που μου έχει λείψει πάρα πολύ.

Της είχα κάνει πρόταση γάμου τον περασμένο Δεκέμβρη και λόγω κορωνοϊού δεν μπορέσαμε να κάνουμε τον γάμο το καλοκαίρι που μας πέρασε. Χθες είπα στη Μαρία να κάνει ετοιμασίες για τον γάμο, όπως εκείνη τον έχει ονειρευτεί. Όποια ημερομηνία θέλει όταν βγω να παντρευτούμε φέτος το καλοκαίρι».

"Τσακισμένη" ψυχολογικά η Σταυρούλα Χρυσαείδη - «Δεν μπορώ να δεχτώ ότι...»

Όπως είναι αναμενόμενο οι εξελίξεις στο Survivor 5 πρόκειται να είναι άκρως καταιγιστικές για άλλη μια φορά. Πιο συγκεκριμένα, από τα πρώτα κιόλας λεπτά παρακολουθήσαμε την Σταυρούλα Χρυσαείδη να ξεσπά σε κλάματα μπροστά στην κάμερα του ριάλιτι.

Όπως ξέρουμε οι συνθήκες είναι αρκετά δύσκολες για όλους τους παίκτες. Ωστόσο, η ίδια τόνισε πως δεν την πειράζει το γεγονός που δέχεται πίεση από τους συμπαίκτες της αλλά δεν θέλει με τίποτα οι γονείς της να θεωρήσουν πως κάποιος προσπαθεί να μειώσει το παιδί τους.

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω εδώ πέρα να νιώθουν ότι κάποιος προσπαθεί ξέρω εγώ να μειώσουν το παιδί τους και να βγάλει ότι δεν είναι αυτό που είναι. Εμένα αυτό με ενοχλεί. Δεν με ενοχλεί δηλαδή η επίθεση που έχω δεχτεί».

Η Παπαδοπούλου έδωσε στεγνά ότι η Ταραμπάνκο και ο Ρουβάς δεν είναι… singles

Με αφορμή την νίκη των Διασήμων στο 8/3 επεισόδιο του Survivor 5, ο Γιώργος Λιανός είχε την ευκαιρία να ρωτήσει την νικήτρια ομάδα το πως ένιωσαν όταν ήρθε η στιγμή να ανταλλάξουν μηνύματα με τους συντρόφους τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής δεν δίστασε να ρωτήσει και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αν μίλησε με τον αγαπημένο της, ωστόσο εκείνη τόνισε πως δεν έχει δώσει το τηλέφωνο του στις επαφές για το Survivor.

Ωστόσο, η ίδια φαίνεται πως πρόδωσε για τα καλά την προσωπική ζωή τόσο του Απόστολου Ρουβά όσο και της Κάτιας Ταραμπανκο καθώς η ίδια τους "κάρφωσε" αναφέροντας ότι δεν είναι… singles στην προσωπική τους ζωή.

Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά ότι: «Δεν είχα βάλει τον σύντροφο στα contacts, όπως και ο Απόστολος και η Κάτια…» αποκάλυψε η Ευρυδίκη με τον Γιώργο Λιανό να συμπληρώνει «Θέλετε να αφήσετε το κομμάτι αυτό εκτός δημοσιότητας».

«Είσαι ηττοπαθής και δεν έχεις αντίληψη» - Ένταση μεταξύ Τζο και Κατσαούνη

Λίγο πριν τον αγώνα επάθλου, η ομάδα των Μαχητών μαζεύτηκε στην καλύβα προκειμένου να μιλήσουν για το πως πρόκειται να αντιμετωπίσουν τον αγώνα προκειμένου να κερδίσουν μιας και η ομάδα των Διασήμων κέρδισε το αγώνισμα επικοινωνίας, κάτι που το ήθελαν όσο τίποτα άλλο.

Ωστόσο, η Τζο Μαριδάκη η οποία είναι η πιο καινούργια παίκτρια στην ομάδα δεν δίστασε να εκφέρει την γνώμη της λέγοντας χαρακτηριστικά στον Γιώργο Κατσαούνη ότι: «Παίζουμε εμείς πρώτα οι κοπέλες, νικάμε, ανεβάζουμε την ψυχολογία αλλά μόλις έρχεται η σειρά σας είστε λίγο ηττοπαθής.»

Ασταμάτητη γκρίνια από τη Βρισηίδα - Τι συνέβη;

Μετά από την αποκάλυψη της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο Survivor 5 όπου έδωσε στεγνά τον Απόστολο Ρουβά και την Κάτια Ταραμπάνκο, οι εξελίξεις και οι ανατροπές δεν έχουν τέλος καθώς το αγώνισμα επάθλου απαιτεί δύναμη και πολύ καλή συνεννόηση.

Η ένταση και η αγωνία για τους παίκτες έχει χτυπήσει κόκκινο καθώς όλοι τους θέλουν να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο φαγητού. Ωστόσο, η Βρισηίδα δεν άφησε την ήττα της να πέσει κάτω καθώς για άλλη μια φορά η γκρίνια της ήταν φανερή στον πάγκο της ομάδας της.

Μάλιστα, η ίδια υποστήριξε πως ήταν καλή, κάτι που παρατήρησαν και οι συμπαίκτες της, ωστόσο οι μπλε ήταν καλύτερες και πήραν τον πόντο.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Όσα όσα ανέφερε για τον τραυματισμό της στο κεφάλι

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατάφερε να τρομάξει τους πάντες καθώς κατά την διάρκεια του αγωνίσματος καθώς είχε ένα ατύχημα. Πιο συγκεκριμένα, την στιγμή που έφτασε στο σημείο για τις βολές, χτύπησε το κεφάλι της σε ένα δοκάρι.

Έτσι λοιπόν, στο αποψινό 9/3 επεισόδιο η Ευρυδίκη μίλησε για το χτύπημα στο κεφάλι της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Χθες είχα ένα μικρό ατύχημα, δεν ήταν κάτι σοβαρό. Εδώ, χτύπησα έκανα κι ένα ράμμα. Από κει και πέρα δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Με νοιάζει ότι νικήσαμε, με νοιάζει ότι κατάφερα να συνεχίσω και να φέρω τον πόντο στην ομάδα μου».

Ποια ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επάθλου;

Για ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου έπαιξαν Διάσημοι και Μαχητές, με τους παίκτες να πηγαίνουν στο στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι και δυνατοί από ποτέ μετά από την τρομερή αποκάλυψη της Παπαδοπούλου για τους συμπαίκτες της.