Survivor 5 - Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Έχω συνηθίσει τις κωλοτούμπες του Κατσαούνη...»

''Άναψε'' ξανά η κόντρα ανάμεσά τους...

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5 - Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Έχω συνηθίσει τις κωλοτούμπες του Κατσαούνη...»

Ασημίνα Χατζηανδρέου και Γιώργος Κατσαούνης βρίσκονται σε μια απίστευτη κόντρα από εχθές, καθώς ξέσπασε ένας απίστευτος καβγάς ανάμεσά τους, με αφορμή τον τελευταίο αγώνα flag race που έπαιξαν μαζί και έχασαν. Στο αποψινό 14/3 επεισόδιο του Survivor 5, η παίκτρια των μαχητών θέλησε να απευθυνθεί στην κάμερα για να μιλήσει για το που την βρίσκει η επόμενη μέρα αλλά και για το αν την έχει επηρεάσει το γεγονός.

Λίγο αργότερα, οι Διάσημοι σχολιάζοντας τον καβγά των αντιπάλων τους είπαν πως θεωρούν ότι είναι πολύ παιδικός και σίγουρα, σύντομα, θα ξαναγίνουν φίλοι όπως και πριν.

Η επόμενη μέρα στην καλύβα μετά τον τσακωμό Ασημίνας Κατσαούνη στο Survivor 5

«Έχω συνηθίσει τις κωλοτούμπες του Κατσαούνη», είπε μεταξύ άλλων η Ασημίνα Χατζηανδρέου για την συμπεριφορά του συμπαίκτη της.

Διάσημοι ή μαχητές απόψε στο Survivor;

Από το Σάββατο 12/3 έχει ξεκινήσει η νέα εβδομάδα για το Survivor 5 και έχουμε να πούμε πως θα έχει πάρα μα πάρα πολύ ενδιαφέρον. Πέραν του ότι ξεκίνησαν να γίνονται χοντρά σκηνικά και μπροστά τις κάμερες (δείτε εδώ το βίντεο), αυτή η εβδομάδα θα έχει αγωνιστικές ανατροπές καθώς οι νίκες και οι ήττες φαίνεται να έχει ισομοιρασμένες.

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή! Οι Μαχητές το Σάββατο κατάφεραν να διεκδικήσουν τον αγώνα επάθλου και να γεμίσουν επιτέλους λίγο τα στομάχια τους. Οι διάσημοι.. στεναχώρια μόνο! Κυριακή, όμως, στον πιο σημαντικό αγώνα: τον πρώτο της ασυλίας έγινε το αντίστροφο! Οι Κόκκινοι πήραν τη νίκη και οι Μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους. Ωστόσο, η διαδικασία φάνηκε να είναι εύκολη... Ήξεραν ποιον θα δώσουν.

Σπύρος Μαρτίκας, λοιπόν!

Απόψε, λοιπόν, έχουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr τη νίκη θα πάρουν οι Μπλε, οπότε θα έχουμε έναν ακόμα υποψήφιο από τους Μαχητές (λόγω ατομικής ασυλίας) και τουλάχιστον δυο από τους Κόκκινους... και ξέρουμε ήδη ποιοι είναι αυτοί...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils