Survivor 5 : Επικράτησαν των αντιπάλων και τα κατάφεραν - Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία

Φωτιά η νέα ομάδα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5 : Επικράτησαν των αντιπάλων και τα κατάφεραν - Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία

Έχουμε νικητήρια ομάδα την Κυριακή 20/3 στο Survivor, και αυτή δεν είναι άλλη από τους νέους Μαχητές, όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει. Δεύτερη νίκη για τη νεοσύστατη παρέα και το κλίμα φαίνεται να είναι καλύτερο από ποτέ μεταξύ τους.

Είναι γεγονός και φαίνεται πως το ηθικό τους είναι ακμαίο, σε αντίθεση με την αντίπαλη ομάδα, και αυτή η εξέλιξη δείχνει να τους έχει ευνοήσει. Ποιος όμως θα βγει υποψήφιος προς αποχώρηση;

Η Μαχητές νίκησαν την ασυλία για αυτή την εβδομάδα

Με σκορ 12 - 7 επικράτησαν των Κόκκινων, οι οποίοι θα κληθούν να δώσουν ένα υποψήφιο προς αποχώρηση απόψε.

«Είσαι τρελός ρε μ@@@α;!» - Ασύλληπτο περιστατικό ανάμεσα σε Σχίζα και Καραγκούνια

Άνευ προηγουμένου έκρηξη από τον Στάθη Σχίζα στο Survivor, εναντίον του Τάκη Καραγκούνια στον αγώνα σήμερα Κυριακή 20/3, επιβεβαιώνοντας το spoiler που σας είχαμε ήδη δώσει για απόψε.

Στον στίβο μάχης του Survivor ρίχθηκαν, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια των ομάδων τους στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα, το τελευταίο μέρος του αγωνίσματος, ωστόσο, έμελλε να αφήσει τόσο τους υπόλοιπους παίκτες όσο και τους τηλεθεατές εμβρόντητους με την επίθεση του Στάθη στον Τάκη.

Ο Στάθης Σχίζας κινήθηκε επιθετικά προς τον αντίπαλο του, Τάκη Καραγκούνια σπρώχνοντας τον πρώτα με το σώμα του και στη συνέχεια πετώντας ένα μπαλάκι στην πλάτη του. «Είσαι τρελός ρε μαλ…κα; Σου έριξα νεγώ αγκωνιά; Είσαι τρελός; Ρε είναι τρελός, ρε! Με πέτυχες στον αγκώνα ρε μαλ..κα» φώναξε, αμέσως, ο Τάκης Καραγκούνιας με τους υπόλοιπους παίκτες να προσπαθούν να συγκρατήσουν τους δυο τους χωρίζοντας τους.

«Σε χτύπησα εγώ ρε Στάθη; Ρε Στάθη, είσαι τρελός ρε μαλ…κα;» πρόσθεσε, εμφανώς στρεσαρισμένος, ο παίκτης της μπλε πλέον ομάδας.

Το συγκεκριμένο συμβάν, βεβαίως, «καταδίκασε» ως απαράδεκτο και ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός για να εκφράσει στη συνέχεια «συγνώμη» ο Στάθης Σχίζας προς τον Τάκη Καραγκούνια.