Survivor 5: Ράκος ψυχολογικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Ζήτησε να μιλήσει με Ελλάδα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Ράκος ψυχολογικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Το Survivor είναι ένα παιχνίδι, που μπορεί να σε φέρει στα όριά σου, σε αναδεικνύει σε πραγματικό επιζώντα, έστω κι αν προστατεύεσαι από την παραγωγή στις συνθήκες, όπου σε βάζει. Εντάξει, δε λέμε ότι γίνεσαι και πρότυπο για τα παιδιά, όπως είπε και ο Άρης Σοϊλέδης, θεωρώντας ίσως τον εαυτό του ένα κράμα Ράμπο και στρατιώτη Ράιαν, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι αξιοπρόσεκτη η προσπάθεια των παικτών.

Πολλές φορές, φυσικά, έρχονται οι στιγμές όπου οι παίκτες δεν αντέχουν. Η πείνα και οι κακουχίες, όσο προστατευμένο κι αν είναι το περιβάλλον, δύσκολα αντιμετωπίζονται και πολλές φορές έχουν πολύ δυναμικές αντιδράσεις, τις οποίες φυσικά δε θα είχαν από κανονικές συνθήκες, ζητώντας μάλιστα σε περιπτώσεις, αν όχι να αποχωρήσουν, έστω να μιλήσουν με Ελλάδα.

Αυτό είναι, φυσικά, κάτι που δεν επιτρέπεται από την παραγωγή, καθώς δεν μπορούν οι παίκτες να μιλήσουν με τον έξω κόσμο, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όπως στην επιβεβλημένη της Κάτιας Ταραμπάνκο για την Ουκρανία. Πολύ πρόσφατα, όμως, σημειώθηκε ένα περιστατικό, που προβλημάτισε την παραγωγή, καθώς παίκτρια ζήτησε να μιλήσει με τους αγαπημένους της πίσω στην χώρα.

Ο λόγος γίνεται για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η παίκτρια της μπλε ομάδας έχει διαχρονικά πολλές... διαβάστε περισσότερα εδώ.