Survivor 5 Spoiler (26/3): Οριστικό και αμετάκλητο - Η ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα επάθλου

Διάσημοι ή Μαχητές;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 Spoiler (26/3): Οριστικό και αμετάκλητο - Η ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα επάθλου

Η νέα Survivor εβδομάδα ξεκινάει αύριο (26/3) με ένα νέο επεισόδιο και με ένα άκρως εντυπωσιακό αγώνισμα επάθλου, το οποίο υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις στους παίκτες. Το Youweekly.gr, όπως πάντα, είναι εδώ με το επίσημο spoiler για την ομάδα που κερδίζει.

Ήδη το trailer που έχει κυκλοφορήσει έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στο διαδίκτυο μιας και ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει και επίσημα πως πολύ σύντομα θα δούμε το πολυαναμενόμενο πάρτι της ένωσης (δείτε εδώ το trailer).

Όλοι οι παίκτες έχουν θέσει ως βασικό στόχο τους να μείνουν μέχρι το πάρτι της ένωσης καθώς κάθε χρόνο αποτελεί μία τομή για το παιχνίδι και κατά κάποιο τρόπο κρίνει τη συνέχειά του και το ποιοι θα καταφέρουν να διεκδικήσουν μία θέση στον τελικό (δείτε εδώ τι λένε τα στοιχήματα για την τελική τριάδα).

Στα... της παραλίας, Διάσημοι και Μαχητές βρίσκονται σε αναβρασμό. Η κατάσταση με την Ασημίνα εξακολουθεί να είναι τεταμένη, μετά τον ομηρικό καυγά της με τη Σοφιάννα στο συμβούλιο του νησιού (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη ανάμεσά τους), οι Κόκκινοι αναζητούν απεγνωσμένα μία σανίδα σωτηρίας για να μην καταρρεύσουν μετά την αλλαγή των ομάδων.

Την ίδια στιγμή οι Μπλε, αντιμετωπίζουν λίγα εσωτερικά προβλήματα που έχουν κυρίως να κάνουν με τον καυγά του Σοϊλέδη με τον Τάκη (δείτε εδώ τι έγινε).

H ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα του Survivor 5 (26/3)

Ήδη από εχθές σας είχαμε δώσει μερικές πληροφορίες για τον νικητή, ωστόσο σήμερα επιστρέψαμε με το οριστικό spoiler. Αφού επικοινωνήσαμε με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο, μας επιβεβαίωσε πως η ομάδα που θα καταφέρει να πάρει την νίκη αύριο (26/3) δεν είναι άλλη από την Κόκκινη!

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram