Survivor 5: «Κάνει κωλοτούμπες και το παίζει ήρωας» - Ξέσπασε η Ναυσικά εναντίον του Μαρτίκα

«Δεν δίνω σημασία στις αηδίες που λέει»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Κάνει κωλοτούμπες και το παίζει ήρωας» - Ξέσπασε η Ναυσικά εναντίον του Μαρτίκα

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor (30/3) ξεκίνησε με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να ρίχνει τα βέλη της προς τον Σπύρο Μαρτίκα που στο χθεσινό επεισόδιο της είχε μιλήσει για την τακτική που έχει στο παιχνίδι, την κλίκα αλλά και τα «μεγάλα συμβόλαια».

Ξεσπάθωσε η Ναυσικά για τον Σπύρο Μαρτίκα

«Δεν δίνω σημασία στις αηδίες που λέει ο Μαρτίκας», δήλωσε το μοντέλο και πρόσθεσε «Πολλές φορές κάνει κωλοτούμπες και θέλει να φανεί ότι είναι ο ήρωας που θα σώσει τους υπόλοιπους».

Στη συνέχεια η Ναυσικά τόνισε ότι ακόμα και αν ο Σπύρος λέει πως θέλει να δώσει χώρο στα νέα παιδιά ο ίδιος δεν αποχωρεί και πως είναι ο μόνος που θα βάλει τα δυνατά του για να μείνει μέχρι το τέλος.

«Ο κύριος κωλοτούμπας...» - Μυριέλλα και Ναυσικά "σταυρώνουν" τον Τάκη

Tο σημερινό επεισόδειο του Survivor 5, 28/3 ξεκίνησε με την επίθεση της Μυριέλλας και της Ναυσικάς εναντίον του Τάκη Καραγκούνια. Η ηθοποιός μάλιστα υποστηριξε ότι ο Τάκης κάνει λάθη από οτν φόβο του να μην ψηφιστεί, ενώ η Ναυσικά δήλωσε ότι είναι ο «κύριος Κωλοτούμπας».

«Όλοι βλέπουμε ότι ο κύριος Κωλοτούμπας, ενώ ισχυρίζεται ότι έχει αλλάξει τον χαρακτήρα του, φοβάται πάλι ότι θα ψηφιστεί», δήλωσε η Μυριέλλα και συνέχισε: «Τάκη συγγνώμη αλλά η κουτοπονηριά δεν βοήθησε πολύ κόσμο».

Φαίνεται πως οι εντάσεις έχουν αυξηθεί όσο πλησιάζει η ημέρα της αποχώρησης.