Survivor 5: Επέστρεψαν Σοϊλέδης και Ασημίνα - Οι πρώτες πληροφορίες για την υγεία τους

Πότε θα αγωνιστούν στον στίβο μάχης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Επέστρεψαν Σοϊλέδης και Ασημίνα - Οι πρώτες πληροφορίες για την υγεία τους

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 30/3 του Survivor οι παίκτες αγωνίστηκαν σε ένα δύσκολο αγώνα στίβου, ώστε να κερδίσουν το έπαθλο του φαγητού. Εκεί είδαμε ότι πρώτα ο Άρης Σοϊλέδης χτύπησε τον ώμο του και έπειτα η Ασημίνα κατέρρευσε. Και οι δύο παίκτες αναγκάστηκαν να μεταφερθούν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Επέστρεψαν Ασημίνα - Σοϊλέδης

Ευτυχώς κανένας από τους δύο δεν είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα και τελικά επέστρεψαν στις καλύβες τους. Εκεί εξήγησαν το τι συνέβη και είδαν την ομάδα τους να τους στηρίζει.

Ο Άρης ανέφερε ότι εξάρθρωσε τον ώμο του και ότι ελπίζει να επιστρέψει στην αρένα μέσα στην εβδομάδα. Ενώ η Ασημίνα είπε ότι έπαθε μια μικρή διάσυση και πως σύντομα θα μπορεί να αγωνιστεί και πάλι για την ομάδα της.

Τους κράτησαν οι συμπαίκτες τους - Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Καραγκούνια και Ασημίνα

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του αγώνα επάθλου το βράδυ της Τετάρτης 30/3 έγινε ένας πολύ μεγάλος καυγάς στο Survivor. Αυτή την φορά πρωταγωνιστές ήταν η Ασημίνα και ο Τάκης Καραγκούνιας. Αφορμή στάθηκε ο αθυρόστομος παίκτης των Μπλε.

Τότε η Ασημίνα του ζήτησε τον λόγο και τον ρώτησε ποιον έβρισε συγκεκριμένα. Εκείνη την ώρα ο Τάκης της απάντησε υπεροπτικά «Στον αέρα» και συνέχισε: «Ακριβώς εκεί που τα λες και εσύ».

Ευτυχώς οι υπόλοιποι παίκτες ήταν εκεί για να επέμβουν και να φροντίσουν να μην πιαστούν στα χέρια οι δυο τους.